Çok mutluyuz

Caner Erdeniz kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “ Ligin son haftalarına yaklaşınca artık herkes daha fazla mücadele ediyor. Rakibimizde küme düşme hattından kurtulmak istiyordu. Onlarda buraya kazanmak için geldi. Bizde Play-Off adına kazanmak istiyorduk. Kazanmayı başardık çok mutluyuz. Play-off için avantajlı konuma geçmiş bulunuyoruz. Bu avantajımızı elimizde tutmamız gerekiyor” dedi.

Hedef Play-Off

Play-Off hedeflediklerini söyleyen Kaptan, “Takım olarak başarıya inanmış durumdayız. Süper Lig’deki ilk sezonumuzda Play-Off oynamak bizim için başarı sayılacak. Eskişehir’in adını ilk 8’de tutmak için mücadele edeceğiz. Sakatlık yaşayan oyuncularımız geri dönüyor. Marshall ve Yunus geri döndü. E.J Rowland dönünce daha da güçlü olacağız. Şansız sakatlıklar nedeniyle sıkıntılar yaşadık” ifadelerine yer verdi.

Taraftara seslendi

Son olarak taraftara seslenen deneyimli oyuncu, “Taraftarımızın gücünü arkamızda hissetmek istiyoruz. İç sahada oynayacağımız karşılaşmalarda onların desteğine ihtiyacımız var. buradaki potansiyelin farkındayız. İkinci yarıda şansız yenilgiler alıp onları üzdüğümüzün farkındayız. Ama bizler onların desteğiyle Play-Off’a kalacağız. Taraftarımızı her maç yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.