Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği etkinlik ARİNKOM TTO Yöneticisi Mehmet Hakan Dağ’ın TechUP Programını tanıtması ile devam etti. Ardından yenilikçi ve teknolojik bir ürünü/hizmeti olan ve TechUP programına katılan 10 girişimci; 3 ay boyunca aldıkları eğitim, mentörlük ve danışmanlık hizmetleri ile olgunlaştırdıkları projelerini yatırımcı karşısına çıkardılar.

 SUNUM YAPTILAR

 ACT Venture Capital’dan Erhan Kılıçözlü, Diffusion Capital Partner-DCP’den Altan Küçükçınar ve Ömer Hızıroğlu, Revo Capital’den Roy Kömürcü, Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı’ndan Sadık Köseoğlu yatırım grupları temsilcileri olarak girişimcilerin projelerini dinlemek üzere Demo Day’de yer aldılar. Girişimci firmalardan Düpus teknolojisi ile Onur Bilge, Rob-i teknolojisi ile Özgür Alpan, VR Kronos teknolojisi ile Cüneyt Şenyavaş, Avukatbulut teknolojisi ile Ozan Aycan, TE Sistem teknolojisi ile Ahmet Bayram, Knflex teknolojisi ile Süleyman Ay, Wisebox teknolojisi ile Serhan Gürmeriç, OYA teknolojisi ile Abdürrahim Özcan, EDC Sistem teknolojisi Kemaleddin Oruç Alfa Sistem teknolojisi ile Mustafa Güneş yatırımcılara sunumlarını gerçekleştirdiler.

 SERTİFİKALARI VERİLDİ

 Etkinlikte yatırım ağları temsilcilerine hediyelerinin takdim edilmesinin ardından Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı tamamlayan girişimcilere katılım sertifikaları, BEBKA Planlama Birim Başkanı Jülide Alan ve ARİNKOM TTO Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ender Suvacı tarafından verildi. Hızlandırıcı Programda yer alan girişimciler etkinlik boyunca fuaye alanında firma stantları ile teknolojilerini sergilediler. Katılımcılar ve yatırımcılar stantlarını gezerek teknolojileri deneyimleme şansı yakaladı. Etkinlik, verilen kokteyl ve stant ziyaretlerinin ardından sona erdi.