Odunpazarı Belediyesi’nin, gençlerin hayatın her alanında aktif olarak yer alabilmesi, kendi projelerini gerçekleştirebilmeleri ve kişisel gelişimlerine destek olabilmek amacıyla başlattığı online Gençlik Atölyeleri devam ediyor. Geçtiğimiz Mart ayında koronavirüs nedeni ile çalışmaları durdurulan Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, yeni dönem atölye çalışmalarına online olarak yeniden başladı. Haftada bir gün gerçekleştirilen atölye çalışmalarına kayıt yaptıran herkes katılabiliyor.

İşaret dili, diksiyon, temel oyunculuk, modern dans ve kısa film atölyelerine online olarak devam eden Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, böylece gençlerin koronavirüs tedbirlerine uyarak çalışmalara katılmalarını sağlıyor.

Söz konusu atölyelere mevcut öğrencilerin katılabildiğini belirten yetkililer, günlük atölyelerin de gerçekleştirileceğini söyledi. Yeni atölyelerin de oluşturulacağını belirten yetkililer, vatandaşların atölye çalışmaları ile ilgili gelişmeleri, Odunpazarı Belediyesi’nin ve gençlik merkezlerinin sosyal medya hesaplarından takip edebileceğini dile getirdi.