Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun yurtdışından Hosik Bang (Güney Kore), Thatree Muangekaew (Tayland), Kenichi Harayama (Japonya), Judith Püschel (Almanya), Christine Lübge (Almanya), Penelope Vallejo (İspanya) ve ülkemizden Kaan Canduran, Vedat Kacar, Aysun Çölbayır Diniz, Nurtaç Çakar ile Nurdan Arslan olmak üzere 11 sanatçısı, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Sempozyumun Sanat Danışmanı Prof. Bilgehan Uzuner’in de katıldığı ziyarette misafirler, Başkan Ataç’a uluslararası bir sempozyumun düzenlenmesi ve sanata verdiği katkılardan ötürü teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç da sempozyumun başladığı günden itibaren yoğun bir tempo ile eserleri üzerinde çalışmalarına devam eden sanatçılara emeklerinden dolayı memnuniyetini aktardı.

Ziyarette daha sonra Başkan Ataç, konuk sanatçılara belediye binasını gezdirdi. Ataç ayrıca sanatçılara, geçmiş senelerde düzenlenen sempozyumlarda üretilen ve Tepebaşı Belediyesi hizmet binasına yerleştirilen eserler hakkında da bilgiler verdi.