Ligde oynanan dört maçta sadece iki puan toplayabilen kırmızı siyahlı takımda Teknik Direktör Sergen Yalçın büyük eleştiri alırken, merak edilen yedi sorunun cevabı Yalçın’dan bekleniyor. İşte o merak edilen sorular:

1-) Deplasmanda takımın en önemli ismi Ofoedu nasıl yedek bekler? Geçen sezon bu oyuncu deplasmanlarda takımın en çok gol atan oyuncusu konumundaydı, neden iki haftadır yedek bekliyor?

2-) Son üç maçtır genç oyuncu Semih Güler’de ısrar ediyorsun, bu maçta da Semih bekleneni veremezken, defansta kaybolup gitti. Hem Semih’i hem de son üç maçta sekiz puanı kaybettirdin, neden?

3-)Defansta sezon başından bu yana ciddi hatalar var. Milli maç arasında çözmeliydin, çözemedin. Stoper oynayan Akaminko’yu sağ kanada çekip defansın gücünü azalttın. Kaan Kanak, Dorukhan ve Bilal Aziz gibi kanat oyuncularını neden düşünmedin?

4-)Yan toplardan gol yeme hastalığı devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde Alpay Özalan döneminde de bu hatalar vardı. Bu soruna nasıl çözüm bulmayı düşünüyorsun?

5-) Milli maç arasında Semih Şentürk’ün hazır olacağını söyledin, son Giresunspor maçında Semih Şentürk yine yedek. Hazır olduğunun mesajını attığı gol ile vermiş durumda, neden yok?

6-) Haftalardır sakat olduğu söylenen Erkan Zengin’i Giresun maçı kadrosuna aldın. Madem hazır neden ikinci yarıda bu oyuncuyu değerlendirmedin. Takımın orta saha gücü zayıfken, Hürriyet’in yerine neden Erkan Zengin tercihini yapmadın?

7-) Maç sonunda basın toplantısı düzenlemedin. Bunun bir cezayi yaptırımı var, bilmiyormusun. Neden kulübü maddi açıdan cezayi duruma sokuyorsun. Her hafta yaptığın açıklamaları Giresunspor maçı sonrası neden yapmadın?