Lider yine Çaykur Rizespor

Geride kalan üçüncü hafta sonunda zirvede değişiklik olmadı. Sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u mağlup eden Çaykur Rizespor üç maçını da kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü.  İstanbulspor'u deplasmanda tek golle geçerek 7 puana ulaşan Akın Çorap  Giresunspor, ikinci sıraya yükseldi.
 Haftanın en farklı galibiyetini ise  Gaziantepspor'u deplasmanda 4-1 yenen  Manisaspor elde etti. Ligde  Eskişehirspor,  Boluspor, Gazişehir  Gaziantep, MKE  Ankaragücü ve  Denizlispor henüz galibiyetle tanışamadı. Kırmızı siyahlılar sahasında Denizlispor ile berabere kalınca iki puanla 14.sırada kaldı.

Son sırada Denizli var

Eskişehirspor’dan bir puan alan Denizlispor son sıradan haftaya giriş yaparken, Ankaragücü iki puanla 17.sırada yer aldı. Aynı puana sahip Gazişehir Futbol Kulübü 16.sırada bulunuyor. Ligde önümüzdeki hafta milli maç nedeniyle karşılaşmalar oynanmayacak. Bir sonraki hafta ise birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor sahasında bu kez Eskişehirspor ile mücadele edecek. İki takım son olarak Play-Off maçlarında karşılaşmış, kırmızı siyahlılar iki maçta da rakibini mağlup etmişti.