Yeşiltepe Mahallesi sakinlerinin davetine icabet eden Başkan Ataç, Nafiye Mazlum’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi. Ziyarette vatandaşlar ile samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Ataç belediye hizmetlerine ilişkin teşekkürleri kabul ederken, görüş ve talepleri de dinledi. Başkan Ataç’ı mahalle sakinleri ile birlikte evinde ağırlayan Nafiye Mazlum, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti ve “Sayın Başkanımıza öncelikle çok teşekkür ederim. Her zaman onu destekliyoruz ve yanındayız. Bugün bizleri kırmayarak evimize kadar geldi, çayımızı içti. Gururluyuz, mutluyuz” sözlerini kullandı.

 

MAHALLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

 

Ziyarette Başkan Ataç ile bir araya gelen bir diğer mahalle sakini Şükran Afacan ise “Değerli Başkanımız diş hekimiyken doktorumuzdu. Hep iç içeyiz, akrabamız gibi. Tepebaşı Belediye Başkanımız olduğu için çok memnunuz. Kendisini çok çok seviyorum. Onu ilerde daha büyük, daha güzel yerlerde görmek istiyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin. Hepimiz çok gururluyuz. Hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yeşiltepe Mahalle sakinlerinden Fevzi Özdil de “Ahmet Ataç bizim başkanımız olduktan sonra şunu gördük; Türkiye’de böyle başkanlar herkese nasip olsun. Allah onun yolunu daha da açık etsin” ifadelerini kullandı.

Fahriye Civan isimli bir diğer vatandaş ise “Cenazede, doğumda, düğünde yanımızda… Alo dediğimizde bizzat anında yanımızda, dolaylı bir şekilde değil. Daima da başımızdan Allah eksik etmesin. Herkese, tüm Türkiye’ye Ahmet Ataç gibi başkanlar nasip etsin” dedi.

 

“TEPEBAŞI İNSANI SICAKKANLIDIR”

 

Başkan Ahmet Ataç ise Tepebaşı insanının sıcakkanlı oluşuna vurgu yaparak, “Ben mahallelerimizi gerçekten çok seviyorum. İnsanlarımız o kadar sıcakkanlı ki... Geçmişte birlikte olduğumuz dostlarımız da var, üniversitede çalışırken birlikte olduklarımız da var… Hekimlik dönemimden ya da belediye başkanlığım nedeniyle birçok ilişkimiz oldu. Tepebaşı gerçekten ayrıcalıklı bir bölgedir. Bunda emeğim çok olduğu için insanlarla birçok şey paylaşıyoruz. İyi günde, kötü günde birlikte oluyoruz. Allah kimseye kötü gün vermesin ama hayatın gerçeği bu. Yeni nesiller geliyor. Onlarla ilgilenmemiz lazım; onlara bir şeyler hazırlamamız lazım. Türkiye’nin ortamı çok iyi değil. Ama Eskişehir’in ortamı diğer şehirlerden çok daha farklı bir noktada. O açıdan bu tip temaslar çok fayda getirir.   Mahallede görmediklerimiz, bize aktarılır, düzeltilir. Farklı kurumların yine durumları vardır bize aktarılır, onlar düzeltilir. Kültür turlarında, sokak iftarlarında, çocuklar için ağız ve diş sağlığı merkezinde ailelerde buluşuyoruz. Annelerle görüşüyoruz. Halkın yanında olmak iyidir. Halkla beraberlik yolu açar” ifadelerini kullandı.