TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler,2018 mükemmel bir gelecek inşa etmek için birçok fırsatla karşılaşabileceğiniz bir yıl. Ufkunuzu genişletecek, entelektüel ilgilerinizi derinleştirecek, deneyimler yaşabilir,

Hayatınızın tüm alanlarında denge sağlayarak istek ve ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Ocak ayında finans ve parasal konularda önemli şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sadece Ocak ayı değil sevgili Teraziler, Jüpiter 9 Kasım'a kadar para evinizde kalacak ve bu zaman içinde Hem mali konuları, hem de neşenizi ve keyfinizi büyütüp genişletecek.

 

8–9–10 Ocakta Oğlak burcunda Venüs- Güneş ile beraberlik kuracak. Bu dönem iş arayışında olan teraziler çalışmak istediğiniz alanlarda mesleki başlangıcınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bazılarınız kariyerlerinde daha yüksek kademelere ulaşabilir ve maaşınız artabilir. Bu dönem sosyal ilişkilerinizde hareketleniyor. Sosyal ve sanatsal etkinlikler, davetler, , partiler, toplantılar, organizasyonlar gündeminizi yoğunlaştırabilir. Yeni bir çevreye girebilir, önemli kişilerle tanışma fırsatlarınız olabilir. Yeni bir iş teklifi alabilir, girişim ve atılımlar yapabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bekâr Teraziler bu dönem hem romantizm hem de finansal konularda canlanma yaşayabileceğiniz etkiler söz konusu. Yeni bir aşka, birlikteliğe başlayabilirsiniz, maddi değeri yüksek hediyeler alabilir yada partnerinize siz hediye edebilirsiniz. Ailenizden servet yada parasal destekler de alabilirsiniz.

 

Şubat ayında Mars, üçüncü evinizi ziyaret edecek. Zihniniz ve zekânız daha faal olacağı bir zaman. Hayatı tecrübe etme, çevrenizdeki dünyayı keşfetmek için daha korkusuz, daha spontan olabilirsiniz. İş, yeni projeleriniz ve müzakerelerde cesur ve ikna ediciliğinizi devreye sokabilir, bu yöndeki faaliyetlerinizi geliştirebilirsiniz.

Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınızla ilgili konulara daha fazla enerjinizi harcamak zorunda kalabilirsiniz. Yada çalışmalarınıza kısa bir süre ara verebilir eşiniz yada partneriniz ile hem birlikte olabileceğiniz hem de ruhunuzu dinlendireceğiniz bir tatil beldesine kaçabilirsiniz.

Eğitmen ve öğrenciler, araştırma, seminer ve etkinliklerde takım çalışması gerçekleştirmeniz gerekebilir. Bir yandan zamanınızı ve enerjilerinizi verimli kullanma gayretini gösterirken bir yandan da çok eğlenebilirsiniz.

 

 

Mart ayında gezgeniniz Venüs karşıt eviniz evlilik, ilişki sektöründe ilerleyecek. Eşiniz yada birliktelik yaşadığınız kişiyle Kişisel stil, zevk ve sevgiyi ifade etme yollarınızdaki farklılıklar ortaya çıkabilir. Karşılıklı ihtiyaçlarınızı ihmal etmeniz aranızda gerginlikleri tırmandırabilir. Sevdiğiniz kişiyle aranızda derin bir bağ kurmaya çalışmalısınız. Beklenti ve isteklerinizi ortak hareket ederek sorunlarınızı tatlıya bağlayabilirsiniz.

Bu aynı zamanda ortaklı işleriniz içinde uzlaşma sağlamakta zorlanabileceğiniz bu dönemde, uyum ve denge sağlamaya yönelik hareket etmelisiniz.

Ayrıca, güzellik, estetik, takı ve sanat eserleri gibi nesnelere para harcama eğilimini artabilir, harcamalarınızı kontrol etmeye çalışmalısınız sevgili Teraziler.

 

 

9 Mart–10 Temmuz tarihleri arası Jüpiter 2. evinizde gerileyecek. Bu dönem maddi ve manevi sahip olduğunuz değerlerinizde yavaşlama ve durağanlık yaşayabilirisiniz. Aynı zamanda tüm ticaret konularına, Hukuktan eğitime, dinden, seyahate bağlantılı işlerinize kadar yavaşlama etkisi getirebilir.

Dört ay boyunca içselleşme, geri çekilme deneyimleri sizde marjinal bir değişime yol açabilir.

Bu dönemi finansal konuları gözden geçirmek, yeni bir bütçe planı geliştirmek, harcamalarınızı dengelemek, Sabır ve kararlılıkla gelecekteki hedeflerinize odaklanmak için değerlendirebilirsiniz.

 

Nisan ayında Güneş karşıt evinizi egonuzu ön plana çıkarırken 4. evinizde ilerleyen Mars aileniz ve evinize dair sorumluluklarınızı hatırlatacak. Evinizin bakımı- onarımı emlak-araba alım-satım ve kiralama gibi işleriniz açısından temponuzu hızlandırabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarındaki bir takım mücadele ve uğraşlarınızı evinizden yürütmek zorunda kalabilirsiniz.

 

19 Mayıs–14 Haziran arasında gezegeniniz Venüs kariyer evinizde konaklayacak. Sevgili teraziler bu sizinin için hem yaratıcı hem de romantik bir dönem olduğunu işaret etmekte. Toplumsal konumunuzu değiştirecek gelişmeler ve sorumluluklar alabilirsiniz. Beklenen terfi, yükselme, maaşınıza gelecek zammın yanı sıra evlilik, atama, tayin yada emeklilik gibi gelişmeler sizi şehir değiştirmeye zorlayabilir.

İş arayan teraziler yeteneklerinizi gösterebileceğiniz, yeni iş ve meslek kapılarında başlangıçlar yapabilirsiniz.

Sevgili teraziler güçlü bağlantılar kurabileceğiniz bir dönem, çalışma arkadaşlarınız, meslektaşlarınız veya otorite figürlerinizle ihtilâflı olduğunuz meselelerde barış yapmaya çalışabilir anlaşmazlıkları ortadan kaldırabilirsiniz.

 

 

Haziranın ilk haftası gezegeniz Venüs- Plüton karşında olacak. Bilinçaltınızın derinliklerinde sizi kontrol altında tutan duygularınız veya yaşam hedeflerinizde önünüze çıkan her türlü engel, kısıtlama ve manipülatif etkiler yaratan insanların farkına varabilirsiniz yada onlar bazı olayla kendilerini bir şekilde ifşa edebilirler.

Konu ve olayların netleşmesi yaşamınızda köklü bir değişim için sizi harekete geçirebilir.

Neşenizi, enerjinizi düşüren ve artık güveninizin azaldığı insanları hayatınızdan çıkarabilir, size yük olan olumsuz duygulardan da zihninizi temizleyerek üzerinizdeki manevi baskıyı kaldırabilirsiniz.

 

13 Temmuzda Yengeç burcunda Güneş Tutulması onuncu evinizde gerçekleşecek 2018 sevgili Terazilerin en fazla kariyer alanında zaman ve enerjinizi harcayabilirsiniz. İş yeriniz yada çalıştığınız şirket maddi sarsıntılar içine girebilir ve durumunuzu düzeltici bir takım önlemler almak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönem bilgisayar aksaklıkları, işlem hataları veya üstlerinizin onayına kalan bazı iş konuları üzerinde zıtlaşmalar söz konusu olabilir. Yaşamınızdaki ebeveyn figürleriyle de kişisel krizler yaşayabilirsiniz. Bunların sonucu ruh halinizde değişkenlik yaratabileceğinden, duygusal bir takım kararlar almamalısınız.

 

27 Temmuzda Ay Tutulması 5. evinizde gerçekleşiyor. Romantik ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir dönem. Uzun süredir devam eden bir takım ilişkilerde aniden yollarını ayırabilecekleri etkiler söz konusu olabilir. Bazılarınız ise rüyalarınızı süsleyen romantik bir ilişkiye aniden başlayabilirsiniz. Bazılarınız evlilik teklifi alabilir, bazılarınızsa beklenmedik hamillilikler yaşayabilirler. Ebeveynler çocuklarınızın hayatında yolunda gitmeyen bazı konuları yakın takibe almanız gerekecek.

Yaratıcılığınız kullanarak mesleki beceriler geliştirebileceğiniz bir dönem sevgili Teraziler.

 

 

11 Ağustosta Aslan burcunda yılın üçüncü Güneş tutulması 11.evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem yaşayacağınız ani gelişmeler plan ve hedeflerinizi yeniden şekillendirmenizi gerekli kılabilir. Arkadaşlarınız, dostlarınızla bazı şartlar yüzünden yollarınızı ayırmanız gerektirebilir. Sevgili Teraziler tutulmanın hayatınıza getireceği yenilenme ve değişimleri olumlu düşünce, sevgiyle kabulleniş sayesinde refahlatıcı bir performans sağlayabilirsiniz

 

 

Eylül ayında güneş 12.evinizde ilerleyecek. Maneviyatınızı yükseltebileceğiniz bir zaman. Uykusuzluk stres, mide sorunları, ateş ve gözle ilgili sağlık sorunları da ortaya çıkabilir. Doktor kontrolünden geçmeyi ihmal etmemelisiniz.

Bu dönem zihninizle barış yaparak, hayır işleri, yardım faaliyetlerine katılarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

 

23 Eylül–23 Ekim arası Güneş burcunuza konuk oluyor. Bu dönem hayatınızda Yeni başlatacağınız her yeni altılım, girişim ve projeleriniz büyük olasılıkla olumlu sonuçlar getirecek. Kişisel istek ve tercihlerinizi yeniden şekillendireceksiniz. Düşüncenizde olan estetik operasyon, botox, dolgu gibi güzellik yatırımları yaptırabilir, saç, makyaj ve giyim tarzınızı değiştirerek kendinizi yeniden yaratabilirsiniz.

 

9 Kasımda Yay burcuna geçen Jüpiter sizin 3. evinize konuk oluyor. Olgunlaşma, farkındalık ve zengin bir bakış açısı kazanabileceğiniz bir dönem, Geziler, organizasyonlar, sürpriz gelişmeler, şanslı tesadüfler ve uzun vadede başarı elde edebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Uzun yolculuklar, tatiller, kültür amaçlı gezintilere yaşamınızda daha fazla yer verebilirsiniz. Eğitimci veya yazarsanız en verimli çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ticaret, satış pazarlama alanlarında çalışanlardansanız işinizi ve gelirlerinizi genişleteceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz.

Öğrencilerin bir kısmı mezun olurken, bir kısmı yüksek öğrenim hayatına başlayabilir, bir kısmıysa yabancı dil veya kariyer için yurt dışına giderek ideallerini gerçekleştirebilirler.

 

Aralık ayında Gezegeniniz Venüs para evinizi ziyaret ediyor maddi manevi refah elde edebileceğiniz bir dönem. Maddi güvenliğinizi finansal veya iş anlaşmaları yoluyla artırabilirsiniz. Ayrıca aralık ayında Yaşam derslerinizi anlamak ve bütünleşmeye çalışarak hayatınıza yeni düzeltmeler getirebilir,kendinizi2019 yılına hazırlayabilirsiniz sevgili teraziler. Mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.