BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Sevgili Başaklar 2018 hedeflerinizi, planlarınızı ve projelerinizi gerçekleştirmeniz için hem çok çalışacak hem risk almaktan çekinmeyeceğiniz bir yıl. Zaman zaman çok çaba harcamadan önemli ilerlemeler kaydedebilecek, zaman zamanda uzun vadede istikrarlı gelişecek adımlar atacaksınız

31Ocakda Aslan-Kova aksındaki Ay tutulması on ikinci evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem sosyal yaşamınıza sınırlama getirebilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal Deneyimler, meditasyon ve içgüdüleriniz sizi ruhunuzun derin bölgelerine götürebilir. Gizli duygularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz

Hoş olmayan sırlar açığa çıkabilir, Kusurlu arkadaşlıklar, bazı alışkanlıklarınızdaki yapacağınız değişiklikler büyük dönüşümlere neden olabilir.

Vücudunuzun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarına kulak vermeniz gereken bu dönemde egzersiz yapmayı, bol miktarda temiz hava almayı, sağlıklı beslenmeyi ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

 

15 Şubat da (Aslan-Kova aksında) Güneş Tutulması altıncı evinizde gerçekleşiyor. İşinizin yanı sıra günlük faaliyetleriniz, pratik konular ve sağlık açısından yeni düzenlemeler yapabileceğiniz bir dönem.

Çalışma alalarınızda İş arkadaşlarınız veya üstlerinizle uyuşmazlıkları gidermek, yatıştırmak ve iş birliği geliştirmenin olumlu yollarını bulma zorunda kalabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ayrıntılara çok takılmamaya çalışın ama sağlığınıza da dikkat edin aksi takdirde, bazı alışkanlıklarınızı bırakmak, diyet, egzersiz ve rutininizde değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Evcil bir hayvanınız varsa onunla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz veya bu dönem  evcil hayvan alabilirsiniz.

 

Mart’ın ilk haftası karşıt burcunuz Balıkta Güneş-Neptün ile gezegeniniz Merkür ise Venüs kavuşumunda. Jüpiter den de büyük destek almaktalar. Bu dönem hem kendinizi yorgun hissedebilir hem de sosyal olmak ve iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Beklenti, istek ve arzularınızın karşılığını bulacağınız dönüşümler elde edebilirsiniz.

Ticaret veya serbest çalışanlardansanız ticari işlemlerinizde veya iki taraf arasındaki anlaşmazlıkların çözümü ile ilgili müzakereler yapabilirsiniz.

Güzellik ve sanatsal ürünler için, satın almak veya satmamanız açısından elverişli bir zamandır.

Ayrıca Eşiniz, veya partnerinizden mücevher bir takı alabilirsiniz yada siz ona hediye edebilirsiniz.

Bekâr başaklar ise çıkacakları kısa yolculukta evlilik teklifi alabilirler. Bu dönem daha çok sanat, şiir, müzik veya fanteziyle vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

 

Nisan ayında Venüs kendi burcu boğada sizin dokuzuncu evinize geçiyor. Hayatınızı dışa açacağınız bir dönem. Fiziksel ve zihinsel olarak ufkunuzu genişletecek deneyimlere açıksınız. Bazılarınız ideallerine erişeceğiniz, eğitim yada kariyer yapabileceğiniz başka bir ülkeye taşınabilirsiniz.

Bazılarınızsa yabancı bir kadına yada erkeğe aşık olabilir ve bundan sonraki hayatınızı yabancı bir eşle geçirmeye karar verebilirsiniz.

Halkla ilişkiler, çeviri ve hukuk alanlarında çalışanlardansanız, hayatınızda mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Öğrenciler ise hedeflerini gerçekleştirebilecekleri bir dönem aynı zamanda bazı abartılmış fikirlere olan inançlarını da değiştirebilirler.

 

Mayıs ayında Güneş kariyer evinizi aydınlatacak. Her ne olursa olsun başarılı olmak, toplumda hayranlık uyandıracak bir yer edinmek ve kariyerinizde ilerlemek için oldukça hırslı olabileceğiniz bir dönem. bu sayede yetki, statü, promosyon ve maaş artışı elde edebilir, ekstrandan mesleki sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Geleceğinize yada varsa çocuklarınızın geleceği için yatırım yapabilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürlerinden ihtiyacınız olan maddi desteği de bu dönem sağlayabilirsiniz.

 

Haziranın ilk haftası Güneş-Jüpiter ve Neptün arasında büyük su üçgeni gerçekleşiyor. yeni bir vizyon yeni bir ilham bulacağınız bu dönem de hayatınızın fırsatıyla da karşılaşabilirsiniz. Geçmişte karşılıksız yaptığınız bir iş yada yardımınızın ödülünü alabilirsiniz. Yaşamınızda yanlış giden bir takım olay ve insanlarla olan sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Daha iyi bir performans, daha mutlu daha verimliliğe sahip olmak adına  Kişisel gelişim programlarına katılmak için mükemmel bir zamandır. 

 

13 Temmuzda Yengeç burcunda Güneş Tutulması on birinci evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem arkadaşlıklarınız ve dostluklarınız test ediliyor. İçinde bulunduğunuz bir yardım derneği yada organizasyonda karışıklıklar, itibar sarsıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İçlerinde tehlikeli bulduğunuz arkadaş yada dostlukları sonlandırabilirsiniz. Hedeflerinizi ileriye taşıyacağınız yeni gruplara katılım sağlayabilirsiniz.

 

27 Temmuzda Uranüs etkili Ay Tutulması altıncı evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem

İş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün olabilir. İş ve çalışma koşularına çok fazla enerji harcamanız günlük hayatınızda sizi bitkin düşürebilir.

iş ve ev ortamınızda verimliliğinizi arttırmaya yönelik yenilikler yapabilirsiniz.

Sağlık sorunlarınızla ilgilenebilir, hatta check-up tan geçme imkânı bulabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza yararlı olacak spor, egzersiz gibi fiziksel aktivite programlarına başlayabilirsiniz.

 

11 Ağustosta Aslan burcunda yılın üçüncü Güneş tutulması yine on ikinci evinizde gerçekleşiyor. Sevgili Başaklar, geçmişinizden ders alarak yaşamınızdaki karışıklıkları ve güvensizlikleri temizleyerek, affederek hem şifalanın hem de yaşamınızda yeni enerjilere yer açın. Bu tutulma hayatınızdaki teyzeleriniz, amcalarınız ve ebeveyn figürlerinizi etkileyebilir. Bu dönem, onlara ilginizi eksik etmemeye özen göstermelisiniz.

 

Eylül ayında Güneş burcunuzu aydınlatıyor. Kişisel istek ve arzularınızı gerçekleştirme imkânı bulacak ve farklı açılımlar deneme şansıda yakalayacaksınız. Güzellik, estetik, zevk ve eğlence adına yapacağınız he türlü yeniliği desteleyen bir zamandasınız sevgili Başaklar.

 

5 Ekim–16 Kasım tarihleri arasında para evinizi yöneten gezegeniniz Venüs geri hareket edecek. Kazançlarınızı durdurmaz, ancak işlerinizi biraz yavaşlatabilir. Büyük satın almalardan veya yatırımlardan kaçınmalısınız.

Aynı zamanda finansal ilişkilerimizde daha mükemmel daha doğru olma titizliğini göstermeniz gerekebilir. Küçük detaylar önemseyerek senetleriniz, çeklerinizin doğru imzalanmış ve tarihlendirilmiş olmalarına dikkat edin. Bu dönemde finansal durumunuzu gözden geçirerek, iyileştirme planı hazırlayabilirsiniz.

Ayrıca bu dönem yeni bir aşka yelken açmak, nikâhlanmak, ortaklık kurmak, iş yeri açmak ve sözleşme imzalamak gibi adımlar atmayın.

 

Aralık ayında Mars karşıt burcunuz Balıkta yedinci evinizde ilerleyecek. İlişkilerinizde krizlere neden olabilecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu dönem ilişkilerinizi odak noktanız yapmamaya özen gösterin, enerjinizi sosyal becerilerinizi geliştirmek için harcayın, egzersiz ve spora zaman ayırarak 2019 yılına kendinizi hazırlayın sevgili Başaklar mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler