KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat)Sevgili Kovalar 2018 yılı yenilikçi çözümlerin öncülüğünde ilerleme sağlayacağınızı işaret etmekte. Dolayısıyla hayatınızda değişiklik yaratacak, farklı deneyimler ve çarpıcı dönüşümler yaşayabilirsiniz.

 

31Ocakda Aslan-Kova aksındaki Ay tutulması yedinci evinizde gerçekleşiyor.2018 Aslan–Kova aksında gerçekleşecek dört tutulmadan ikisi kendi evinizde diğer ikisi de karşıt evinizde gerçekleşiyor. Mevcut ilişkileriniz testten geçeceği bir dönem. Bir kısım kovalar evlilikleri veya uzun süreli birlikteliklerinde, gizli bastırılmış şikâyetlerin ortaya çıkması ile ilişkilerin seyrini değiştirici gelişmeler yaşayabilirler. Sağlam temellere dayalı ilişkiler aralarındaki bağları daha derinleştirerek aşabilirler. Bir kısım Kovalar ise birlikteliklerine son vererek yaşam yollarına ayrı ayrı sürdürmeye karar verebilirler.

Özgürlüğüne düşkün Bekâr Kovalar ise  ani bir şekilde evlilik kararı alabilirler. 

 

Şubat ayında Güneş burcunuzda olacak. Bu dönem daha sağlıklı, dinamik ve performansınızın arttığını hissedeceksiniz. Beklenmedik ani gelişen olaylar, sizi yaşamınızda değişiklikler yapmaya zorlayabilir. Hayatınızdaki önceliklerinizi belirleyebilir, özgürlüğünüzü kısıtlayan ilişkileri sonlandırabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızı ve idealleriniz değişebilir, teknolojik ve topluma yönelik girişimciliğe kişisel bir ilgi gösterebilirsiniz.

Bu dönem ayrıca kendinize özgü yeni bir saç modeli, makyaj ve giyim tarzı yaratarak görselliğinizi değiştirebilirsiniz.

 

Mart ayında Güneş para evinizde ilerleyecek. Ve para evinizde bulunan Neptün ile mart ayının ilk haftası beraberlik kuracak. Bu dönem Orijinal düşünceler ve yenilikçi fikirleriniz ortaya çıkabilir ve para kazanma girişimlerinde bulunabilirsiniz. Sizi heyecanlandıracak beklemediğiniz mali kazançlar elde edebilir veya ani kayıplarda verebilirsiniz.

Beklenmedik harcamalar, çok sevdiğiniz kıymetli bir eşyanızı satmanızı gerektirebilir veya miras gibi kazanımlar elde edebilirsiniz.

Düşüncenizde olan yeni bir bilgisayar, telefon veya yüksek teknoloji ürünleri satın alabilirsiniz.

 

 

14 Nisan civarı Jüpiter-on ikinci evinizdeki Plüton arasında olumlu bağlantın ikincisi etkinleşiyor. Birincisi 15 Ocak gerçekleşti ve 12 Eylül ise üç kez bağlantı içinde olacaklar.  İşinizde kullanılabileceğiniz güçlü ve olumlu bir potansiyeldir. bu tarihleri değerlendirmeye çalışın sevgili Kovalar.

Bu dönem yetenek, çaba ve başarı gücününüz artıyor. Profesyonel hedeflerinize ulaşmak için muhtemelen uzunca saatler boyunca isteyerek ve hevesle çalışabilir, başarıya ulaşmaktaki kararlığınızı sonuna kadar kullanabilirsiniz. Becerileriniz çevrenizdeki kişiler tarafından fark edilebilir, saygı kazanımı, statünüzün değişimi, terfi, promosyon gibi sevineceğiniz gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Ayrıca meditasyon, yoga ve kişisel gelişim kurslarına katılabilirsiniz. Zararlı bir alışkanlığınızı olumlu ve destekleyici bir şeye dönüştürmek ve sağlı bir yaşam için de rejenaratif tedavi uygulamalarına başlayabileceğiniz bir dönem sevgili Kovalar.

 

 

15 Mayısta yönetici gezegeniniz Uranüs Boğa burcuna giriyor. Yaklaşık yedi yıl sizinde dördüncü evinizde kalacak. Ev hayatınız, duygusal bağlarınızın etkileneceği ve sık sık yaşam planınızın değişime uğrayacağı bir dönem. Kendi yaşamınızla birlikte ebeveynlerinizin yaşamı da dengesizleşebilir.

Kişisel hayatınızla ilgili geçmiş sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

Aileniz, aile bireylerinizi fazla önemsemeyebilir, evinizde bir yabancı gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz ev yada şehir değişimleri yaşayabilirsiniz. Ani evlenebilir ve ani boşanarak geleneksel kalıpların dışına çıkabilirsiniz.

Arkadaş gruplarınız daha önemli hale gelebilir, onlarla sık sık birlikte olmak eğlenmek isteyebilir ve onların sayesinde evden para kazanabileceğiniz bir iş yapabilirsiniz.

 

 

Haziran ayında Mars burcunuzda ilerleyecek. Bu dönem Enerji ve cesaretinizin daha fazla arttığını hissedeceksiniz. Kendinizi geliştirecek fırsatlar elde edebilir, rekabetçi çabalar içinde ilerlemeler kaydedebileceğiniz bir dönem. Yaşamınızda ne kadar iyi olabileceğinizi göstermek, hedeflerinizi gerçekleştirmek için yeni girişimlerde bulunabilir, planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.

İlişkilerinizi yeniden konumlandırmanız gereken bir dönem dolayısıyla bir takım sorunlarınızı etraflıca düşünerek yapıcı ilerlemeler başlatabilirsiniz.

Ayrıca, ateşli hastalıklar, kazalar riskleri, sinirlilik ve psikomatik sorunları gündeme gelebileceği için sağlığınıza özen göstermelisiniz.

 

 

13 Temmuzda Yengeç burcundaki Güneş tutulması altıncı evinizde gerçekleşmekte. Maneviyata veya fiziksel olarak bedeninize daha duyarlı olacağınız bir dönem.

İşiniz ve günlük yaşam alışkanlıklarınızla ilgili düzensizlik ve karmaşıklıkları

iyileştirici bir takım yenilikler yapabilirsiniz. Mesleki işlerinizde köprüler kurarak çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle sorunlarınızı çözebilirsiniz.

İş arayan kovalar tutulma etkisiyle iş girişimlerine olumlu sonuçlar alabilirler. Gönüllü çalışmalar içinde yer alabilir, evcil bir hayvan edinebilirsiniz.

Ayrıca sağlıklı beslenme, düzenli spor ve dinlenmenize yeterince zaman ayırmalısınız.

 

27 Temmuzdaki Ay Tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Kişisel gelişim ve yenilenme göstereceğiniz gelişmeler söz konusu. Artık size hizmet etmeyen szi sınırlayan davranışlarınız, alışkanlıklarınız ve ilişkilerinizden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Geçici yada kalıcı kişilik değişiklikleri veya kilo alma-verme gibi fiziksel değişiklikler yaşayabilirsiniz.

 

11 Ağustosta Aslan burcunda yılın üçüncü Güneş tutulması ise yine yedinci evinizde geçekleşiyor. Bu dönem romantik ilişkilerinizi, iş ilişkileriniz hatta açık düşmanlarınız vurgu kazanıyor. Var olan beraberlikler, evliklerde ilişkilerinizi müzakere edebilir ya özgürlüğünüzü tercih edebilir yada beraberliğinizi devam ettirmeye karar verebilirsiniz.

Bekârlar İse bu dönem ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz veya aniden evlenerek ortaklı bir yaşama adım atabilirsiniz.

Yasal sorunlarında ortaya çıkabileceği gibi Yaşamınızla ilgili danışman veya uzman tavsiyesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

 

 

Eylül ayında Güneş ve Merkür sekizinci evinizde ilerleyecekler. Eşiniz veya ortağınızla müşterek kazançlarınız ve sermayenizi büyütme yolunda yeni adımlar atabilirsiniz.

Yeni bir işletme açmak veya şirket kurmak, yatırım yapmak ve mevcut işini geliştirme isteğiniz olabilir. dolayısıyla sponsor arayışına girebilirsiniz.

Vergi, sigorta, miras, nafaka, kredi konularında hukuki sorunlarınız bu dönem sonuçlanabilir. Hakkınız olan payı alabilirsiniz.

Cinsel isteklerinizin de artacağı bu dönemde cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara da dikkat etmenizde fayda var.

Ayrıca kendi gücünüzün kaynaklarınızın ve kendi kişiliğinizin yönlerini bu dönem daha fazla farkına varabilirsiniz. Bu sayede büyüme ve dönüşümünüze karşı olduğunuz şeylerin aslında ilerlemeniz gereken yol olduğunu keşfedebilirsiniz.

 

 

Ekim ayında Güneş dokuzuncu evinize ilerleyecek. Hayatınızı dışa açacağınız bir dönem. Fiziksel ve zihinsel olarak ufkunuzu genişletecek deneyimlere açık olacaksınız. Uzun zamandır hayatınızda sıkışmış meselleri çözüme kavuşabilirsiniz. Ufuklarınızı genişletme arayışınız ibadet hanelere, hacca ve egzotik yerlere yolculuklara çıkmanızı gerektirebilir.

Bazılarınız ideallerinize erişecek, eğitim yada kariyer fırsatlarınızı değerlendirmek için başka bir ülkeye taşınabilirsiniz.

Bazılarınızsa yabancı bir kadına yada erkeğe aşık olabilir ve bundan sonraki hayatını yabancı bir eşle geçirmeye karar verebilir.

Halkla ilişkiler, çeviri ve hukuk alanlarında, mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Öğrenciler ise hedeflerini gerçekleştirebilecekleri bir dönem aynı zamanda bazı abartılmış fikirlere olan inançlarını da değiştirebilirler.

 

Kasım ayında Güneş onuncu evinize giriyor. Şans, tanınma, büyüme gibi kariyer hedeflerinizde ilerleme fırsatlar elde edebilirsiniz.

İşinizde yükselebilir, geniş bir kitleye hitap edebilirsiniz. Cazip iş teklifleri ile başka şirketlere transfer olabilirsiniz. Yaptığınız iş sayesinde ödüllendirilebilir veya maaşınızda ciddi artış olabilir. Yeni bir başarı getirecek projeye başlayabilirsiniz.

İş arayan Kovalardansanız istediğiniz nitelikte bir işe yerleşme şansı elde edebilirsiniz. Serbest çalışmak isteyenlerdenseniz kendilerinize ait bir iş yeri açabilirsiniz.

Otorite figürleriyle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Evlenerek veya ebeveyn olarak toplumdaki konumunuzu değiştirebilirsiniz, sevgili Kovalar.

 

 

Aralık ayında Güneş-Jüpiter’in 8 Kasımda giriş yaptığı ve 2 Aralık 2019 tarihleri arasında kalacağı on birinci evinize giriyor. Bu dönemde yaşam amacınıza ulaşmanızda hangi yolu izlemeniz gerektiğini tespit edeceksiniz. Artık en büyük vizyonlarınıza giden yolda büyük bir genişleme ve temelini hazırlama şansınızı elde edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz sevgili Kovalar, mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler