ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos) Sevgili Aslanlar 2018 yılı yaşamınızın her alanında, büyük fırsatlar ve sürprizler getiriyor. Kendinizi iyi hissettiren şeylere kalbinizi açacak, kendinizi yeniden tanımlayacak, yeniden yaratacaksınız. 

 

Sevgili aslanlar.20 Ocak–18 Şubat tarihleri arası Güneş yedinci evinizde ilerleyecek. Sosyal ve yakın ilişkiler geliştirebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Sosyal organizasyonlar, dernekler, toplantılar adına oldukça uygun bir zamandasınız dolayısıyla yüksek toplumun kapılarını açarak başarı sağlayabilir, emellerinize kavuşabilirsiniz.

Profesyonel düzeyde önemli sözleşmeler imzalayabilirsiniz. İş arayan Aslanlar nihayet istediğiniz nitelikte bir işe girebilirsiniz. Veya iş kurma niyetiniz varsa hisseli kazanımlar elde edeceğiniz güvenilir bir ortakla işletmenizi kurabilirsiniz.

Bekârlar artık yalnız yaşamak istemeyecek yanınızda bir eşe ihtiyaç duyabilirsiniz. Çok şanslısınız bu dönem ruh eşinizi bulabilirsiniz. Beraberliklerine uzun zamandır enerji verenler, aile olma kararıyla ilişkilerini resmileştirebilirler.

 

31Ocakda burcunuzda Ay tutulması gerçekleşiyor. Hayat yolunuzda Kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve görüntünüzü yeniden özgürce tanımlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Yeni başlangıçlar yapabilir, hayatınızı zenginleştirecek değişimleri yaratmak isteğiyle gerçekçi adımlar atabilirsiniz.

 

15 Şubat da (Aslan-Kova aksında) Güneş Tutulması yedinci evinizde gerçekleşiyor.

Hayatınızda kararsız kaldığınız noktaları bu dönem netleştirebilirsiniz. İş ve sosyal statünüzü etkileyecek yeni teklifler alabilir, anlaşma veya sözleşmeler yapabilirsiniz.

Bekâr, Aslanlar genellikle evlenmeye karar verecekler,  deforme olmuş ilişkiler de genellikle ayrılık, boşanma kararları alarak, evlilik durumlarını değiştirebilirler.

 

Mart ayında Güneş sekizinci evinizde ilerleyecek, bu dönem, eşiniz, ortağınız ile mali planlama ve işbirliği geliştirebilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde yoğun tutkulu bir hal alabilir. Vergi, kredi konularında planlamalar yapabilir, Miras, nafaka, sigorta gibi hukuksal meselelerden kazanç elde edebilirsiniz yada siz ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz.

 

 

17 Mart–16 Mayıs tarihleri arasında 6. evinizde ilerlemekte olan Plüton ve Satürn’e Mars eşlik edecek. Çalışma hayatınızda   Aktif, cesur ve girişimci olacağınız bir dönem. Ancak. Başkalarıyla uyumlu bir şekilde çalışmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün olabilir. iş ve çalışma koşularına çok fazla enerji harcayabilir, günlük hayatınızda sizi bitkin düşürebilir. Ateş ve enfeksiyona bağlı rahatsızlıklara eğilim gösterebilirsiniz. Bu dönem ihtiyacınız olan yeterince dinlenmek, uyumak ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Kilo verme düşüncesindeyseniz, diyete başlayabilir, detoks rejimleri uygulayabilirsiniz.

Ayrıca, spor, egzersiz gibi fiziksel aktivite programlarıyla enerjinizi kanalize edebilirsiniz.

 

 

12–13–14 Mayısta dokuzuncu evinizde Merkür-Uranüs ile beraber hareket edecek.

Beklenmedik heyecan verici haberler, planda olmayan olaylar gelişebilir.

Yasal konuların dikkatlice ele almanız gerekebilir. Bu dönem Yeni bir yasal işlem başlatmamaya ve seyahatlere çıkmamaya çalışın.

Planlarınız sürekli değişebilir ve tamamen farklı yönlerde girişimde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Öğrencilerin bilinçliliğini arttırmaları gerekecek ve daha fazla araştırma vasıtasıyla ilerleme kaydetmeye çalışacakları bir dönem.

 

 

Haziranın ilk haftası Venüs-Jüpiter-Neptün arasında büyük su üçgeni gerçekleşiyor.

Sosyal, sanatsal eğlencelere, aşk ve romantizme daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Nişan, Düğün, tatil ve mezuniyet törenleri gibi önemli sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Hayatınıza değişim getiren yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Uzmanlık alanlarınızda iş girişimleri, görüşmeler ve projelerinizi geliştirme fırsatları bulabilirsiniz

Finansal gelişmeler ve var olanı çoğaltma imkânları elde edebilirsiniz. Ancak harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

Sanatla uğraşanlardansanız, yaratıcılığınızı, ideallerinizi ve vizyonlarınızı daha fazla kitleye ulaşma, ifade etme imkânı bulabilirsiniz.

 

 

13 Temmuzda yengeç burcunda Güneş Tutulması on ikinci evinizde gerçekleşiyor. Kendinizi incelemek ve yeniden değerlendirmek isteyeceğiniz bir dönem.

Maneviyat gücünüz artıyor. Rüyalarınız ve sezgilerinizle bağlantı kurarak önemli farkındalıklar sağlayabilirsiniz.

Plüton karşıtlığında geçekleşen tutulma, yaklaşık altı ay boyunca, Aile yada ebeveyn figürlerinin sağlık durumlarıyla yakından ve özel olarak ilgilenmeniz gerekebilir.

Yardım faaliyetleri. Yardım organizasyonlarında gönüllü çalışmalara katılabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar bu dönem sadaka vermeyi ihmal etmeyin. Zihin ve bedeninizi sentezleyen namaz, dua, yoga ve meditasyon gibi düzenli uygulamalarla rahatlama sağlayabilirsiniz.

 

27 Temmuzda Uranüs etkili Ay Tutulması altı ve yedinci evlerinizi etkiliyor. Hayatınızda ön görülemeyen olaylar aniden gelişebilir ve yaşamınızda değişiklik yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Evliliğiniz, ilişkileriniz yada iş ortaklıklarınız bu dönem testten geçebilir.. Çevrenizden aniden kopabilir, özgür olmak, sorumluklarınızdan kaçmak ve daha yeni yollar arayışına girebilirsiniz.

Var olan hukuksal meselelerinizde beklediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz. Sevgili dostlar yorumlarımın genel etki olduğunu unutmayın kişisel horoskoplarınızın durumuna göre olumlu sürpriz gelişmelerde kaydedebilirsiniz.)

 

11 Ağustosta yılın üçüncü Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Kişiliğiniz ve imajınız üzerinde değişiklik getiriyor ancak geri giden gezegenler yenilik yapmanızı desteklemiyor. İş ve özel ilişkilerde denge ve uyum sorunları, ego savaşlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tamamlamanız gereken konular üzerinde yoğunlaşabilir, Varsa sağlık problemlerinizle ilgilenebilirsiniz.

 

Eylül ayında Güneş ve Merkür para evinizi aydınlatacak. Venüs ise dördüncü evinizde Jüpiter’e yakın konumda hareket edecek. Finansal gelişmeler ve gelir artışları elde edeceğiniz ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu dönem ev satın alabilir, evinizi bakıma sokabilir veya eşyanızı değiştirebilirsiniz. Varsa birikimlerinizi gayrimenkul ve arazi satın alarak derlendirebilirsiniz. Veya evden çalışarak para kazanabileceğiniz bir iş fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Ekim ayında Mars karşıt burcunuzda ilerleyecek, sizi ilişkiler ve iş birliklerine teşvik edebilir, ancak Bazı çiftler yıpranmamak adına ilişkilerine mola verebilir. Mesleki bağlamda meslek taşlarınız yada üstlerinizle çatışmalarda yaşabilirsiniz. Bu dönem fevri çıkışlar ve önemli kararlar almamalısınız. Uzun yürüyüşlere çıkarak, spor yaparak yoğun enerjilerinizi kanalize edebilirsiniz.

 

8 Kasımda Jüpiter beşinci evinize giriş yapacak. Bir yıl boyunca refah yaratmakla kalmayacak, romantizm ve yaratıcılığınızı da geliştirecek.  Hisse senedi yatırımları ve spekülatif konulara odaklandığınız taktirde kazançlar elde edilebilirsiniz. Tatiller, eğlenceler, yeni ilişkiler, evlilikler, doğumlar gibi güzel gelişmelere adım atabilirsiniz.

 

Aralık ayında temsilciniz Güneş altıncı evinize ilerleyecek, bir yılın değerlendirmesini yapabilir, günlük rutinlerinizi ve çalışma koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ev ve

İş yerinizdeki fazlalıkları ihtiyacı olanlara verebilirsiniz. Zihninizi olumsuz düşüncelerden ve hayatınızı olumsuz insanlardan arındırabilir 2019 yılana kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sevgili Aslanlar. Mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.