YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz)  Sevgili Yengeçler,2018 yılı sizin hem fiziksel hem de zihinsel yenilenme döneminiz. Hayattan beklenti, istek ve hedeflerinizi dış dünyada aramadan önce iç netliği sağlamaya zaman ayırmalısınız. Bu sayede yaşamınızın her alanında olumlu dönüşler alabilirsiniz.

 

Ocak ayının ilk haftaları Oğlak burcunda ilerleyen Güneş burcunuza karşıtlık veriyor.

Hayatınızda bazı değişikliklerin gerekli olup olmadığı konusunda sınava tabi kalabilirsiniz. Hayat yolunuzda gelişiminize engel olan ve aradığınız hedefler ortaya çıkabilir. Genel olarak yakınlarınız yada çalışma hayatınızdaki yetki sahibi olanlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.  Geçmişten ders çıkararak, uyarıları dikkate alarak, gelecek plan ve hedeflerinizle ilgili gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

 

31ocakda ise para evinizde (Aslan-Kova aksında) Ay tutulması gerçekleşiyor, finansal strateji ve planlamanızı yeniden düşünmek yada değiştirmek ihtiyacında kalabilirsiniz. Maddi beklentileriniz, alacaklarınız, kredi başvurularınız, Vergi, nafaka, yada miras gibi meseleleriniz sonuçlanabilir.

 

15 Şubat da (Aslan-Kova aksında) Güneş Tutulması sekizinci evinizde gerçekleşiyor.

Sadece kişisel maliyenizi değil, eşinizin veya ortağınızın finansmanını da etkileyen gelişimler söz konusu. Tutulma sizi almanız gereken önlem ve yapılması gereken değişiklikleri yapmaya zorlayabilir.

 

9–10–11- Şubat tarihlerinde Jüpiter- Güneş ve Merkür’e doksan derecelik açıyla bağlanacak. Özel ve İş bağlamında işbirliği, müzakereler için zor bir zaman, zira hedeflerinize ulaşmada başarı elde edebilirsiniz, ancak düşmanlarınızı da tanıma şansı elde edebilirsiniz.

Düşüncenizde varsa yatırım, hisse senedi, borsa gibi spekülatif riskler almamaya çalışın zira ciddi kayıplar verebilirsiniz.

Aşırı iyimserliğiniz yada egonuz bu dönem sizi yanlış kararlara sürükleyebilir. Bu dönemi karar vermeksizin ve tercih yapmaksın atlatmaya çalışın.

 

20 Mart güneş kariyer evinizi aydınlatacak. Önemli bir mesleki hedefinizin üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınız ve çabalarınız büyük ödüller getirebilir. Mesleki itibar veya yetki elde edebilir, finansal açıdan önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlar, mesleki organizasyonlar, toplantılarılar, seyahatlere katılımlarınız bu dönem çevrenizi genişletebilir. Dolayısıyla iş yoğunluğunuz yüzünden Ailenizle ilgili sorumluluklarınıza vakit ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Ailenize olan görevlerinizi ihmal etmemeli daha düşünceli yaklaşarak onların beklentilerini karşılamalısınız.

 

17–18–19 Nisan Güneş, Uranüs'le birliktelik kuracak. Bu transit, beklenmedik bir masraf ya da eylem gerektiren bir değişiklik getirebilir.Bu dönem kendinizi ve hedeflerinizi daha önce hiç olmadığı kadar net bir şekilde görmenizi sağlayabilir, yeni perspektif, vizyon ve alternatifler geliştirebilirsiniz. Hayatınızla ilgili radikal bir takım kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

 

20 Nisan–21 Mayıs tarihleri arası Güneş 11. evinizde ilerleyecek. Enerjik ve hareketli bir atmosferin içine çekilebilirsiniz. Güneş bu dönem vizyoner bir zihin ve daha güçlü sezgi veriyor. Hedeflerinize odaklandığınız takdirde hem topluma yönelik hem de kişisel reformlar gerçekleştirebilirsiniz.  Bu dönemde dostluklarınızı pekiştirebilir, grup projeleri içinde yer alabilirsiniz.

Bekârlar bu dönem planlarınızı ve hedeflerinizin rotasını değiştirtmek isteyebilirsiniz. çokta haklısınız. Zira yenilenme, dönüşme aylarındasınız.

Organizasyonlar, davetler, etkinlikler, toplantılarda, heyecan verici deneyimler yaşayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, taze soluklu bir aşka da yelken açabilirsiniz.

Kariyer ve meslek yaşamınızda bulunduğunuz konumdan memnun olmayanlardansanız. Alanınızda kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geliştirdiğiniz fikirlerinizi, tasarımlarınızı, projelerinizi Yetkili insanlara sunabilir, toplantı ve gerekli görüşmeleri sağlayabilirsiniz

veya meslektaşınızın sizi etkileyen bir projesini hayata geçirmek için iş birliği yapabilirsiniz. Mesleki saygınlık, İlerleme elde edebileceğiniz gelişmeler ve deneyim kazanma fırsatı  elde edebilirsiniz.

 

1–2–3 Haziranda burcunuzda ilerleyen Venüs-Jüpiter-Neptün arasında büyük su üçgeni gerçekleşiyor.  Hem romantik hem sosyal seviyede büyülü zamanlar geçirebilirsiniz.

Bu dönem anlık keyifler yerine sürekliliği olan yenilikleri hayatınıza çekebilirsiniz, güzelleşmek adına değişimler yapabilirsiniz sanatsal ve sosyal hareketliklerin içinde kendinizi bulabilir, düşündüğünüz, haç yada daha huzurlu hissedeceğiniz yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Eğitim ve hukuki meselelerinizde hedeflerinize yönelik gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Finansal açıdan sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz

Bu dönem yayınlanan, sahne sanatınız, kitabınız yada her hangi bir eseriniz beklemediğinizden daha fazla popülerleşebilir.

 

 

13 Temmuzda Güneş Tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Bireysel isteklerinizi ve hedeflerinizi gözden geçireceğiniz bir dönem. İmajınızı ve benlik konseptinizi yeniden tanımlamanız gerektiğine karar verebilir, hayatınızda değişim yaratacak yeniliklere yer verebilirsiniz.

27 Temmuzda Ay Tutulma Günü, yedinci ve sekizinci evinizde gerçekleşiyor. Evliliğiniz, ilişkileriniz yeni bir bakış açısı kazanabilir,Kariyer değişiklikleri ve bazı finansal gelişmeler ortaya çıkabilir.. Bu dönem kredi,borçlanma ve gereksiz harcamalar yapmamalısınız.. Yaşamınızdaki otorite figürlerinizin sağlık sorunları, operasyonluk durumları ortaya çıkabilir..Horoskopunuzun durumuna göre

 Mutlu, sevindirici olaylarda getirebilir

 

Karşıt burcunuz Oğlakta geri giden Mars, 27Ağustosta düz hareketine dönecek. Stresli yorgun ve zaman zamanda sağlık konusunda sizi zayıf düşmenize neden oldu. Nihayetinde 27 Ağustos itibariyle enerjiniz yükseliyor ve hırslarda ön plana çıkıyor. Sevgili Yengeçler.

 

Eylül-ekim ayında aile evinizi güneş aydınlatıyor. Ev değişiklikleri, taşınma, tadilat yada eşya değişimiyle ilgili yenilikler gündeme gelebilir. ani gelişmeler Masraflarınızı çoğaltabilir veya evden para kazanabileceğiniz bir işe başlayabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler, Jüpiter 8 Kasıma kadar beşinci evinize şans ve fırsatlar getiriyor. Pozitiflik, zevk ve eğlenceye düşkünlük veriyor. Eğitim, öğretim ve yaratıcılıkta konularında başarılı bir şekilde yönetmenize yardımcı olabilir.

Çoğu ailenin bebek sahibi olmasını sağlayacak ve çocuklarınızın hayatında olumlu gelişmeler yaşatacak. Spekülasyon ve şans oyunlarında kısa vadeli oynamak şartıyla kazançlar elde edebilirsiniz.

Bekâr yengeçler eğlenceli hoş kalbinize dokunan özel biriyle yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

 

Aralık ayında parasal pozisyonunuzda yükselişle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak Bu süre zarfında gereksiz harcamalara yönelmemelisiniz. Mide, sindirim sistemi, ateş yorgunluk gibi şikâyetleriniz artabilir. Beslenme, dinlenme ve sağlığınıza daha fazla özen göstermeli doktor kontrollerini ihmal etmemelisiniz. Sevgili Yengeçler. Mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler