İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Sevgili İkizler 2018 yılı, sizin için hem özel hem de mesleki alanlarda olumlu gelişmeler getiriyor. Geçmişteki hataları tekrarlamamanız konusunda daha dikkatlisiniz nihayet planlarınızı harekete geçirebilirsiniz.

 

Ocak ayının ilk haftaları, altıncı evinizde Jüpiter-Mars beraberliğinde olacak. İş, gündelik hayatınız ve sağlığınıza dikkat çekiyor. Bu dönem kendinizi güçlü, pozitif, maceracı, emin ve enerjik hissedeceksiniz. Zamanlama ve strateji planlama yolu izleyerek, ideallerinize, hedeflerinize daha kolay ulaşma şansına sahip olabilirsiniz. Yerleşik rutinlerinizi yenilemeyi tercih edebileceğiniz bir dönem.

Uzun vadeli potansiyele sahip projeleri başlatmak veya var olan projelerinizi geliştirmek için harekete geçebilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gelişebilir, ofisiniz değişebilir, yada yükselme gibi çalışma ortamınızla alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Varsa yanınızda çalışan insanlar veya evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler meydana gelebilir.

İhmal ettiğiniz Hastalık tedavileriyle uğraşlar verebilir, eksersiz, spor ve diyete ihtiyaç duyabilirsiniz.

 

Şubat ayının ilk haftası iki Benefik gezegenimiz Venüs-Jüpiter karesi gerçekleşiyor. İlişkileriniz ve finansal konularda işleriniz kontrolden çıkabilir ve iradenizi tam olarak kullanamaya bilirsiniz. Kişisel hayatınıza dair sorunları bu etki altında çözülmeyeceğinden hızlı kararlardan kaçınmalısınız. İyimserliğiniz sizi risk almak ve aşırı davranış kalıpları içine sokmaya itebilir. Bu nedenle  tembellikten uzak durmanız gerektiği gibi kilo almak istemiyorsanız aşırı yemek, içmekten de kaçınmalısınız. Savurganlık sınırını aşmamaya özen gösterin dolayısıyla, gösteriş ve zevk odaklı harcamalarınız borçlanmanıza neden olabilir.

 

Mart ayında Gezegeniniz Merkür, yılın ilk geri hareketine başlayacak.22 Mart–15 Nisan Koç burcunda.

26 Temmuz–18 Ağustos Aslan burcunda.

16 Kasım–6 Aralık Yaydan Akrep burcuna olmak üzere 2018 yılında üç kez gerileyecek.

İletişimler, ulaşım, dağıtım hizmetleri, yazışmalar, sözleşmeler, müzakereler ve anlaşmalarla ilgili her şeyde gecikmeler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Gerek iş, gerek yolculuklarda kimlik, evrak, dosya ve benzeri önemli eşyalarınızı yanınızda ve düzen altında tutarak, yanlış anlamalar konusunda ihtiyatlı olun. Satın alımlarınız ve yatırımlarınız için gezegeninizin düz harekete geçmesini bekleyin.

Geçmişinizde bıraktığınız partneriniz geri gelebilir, Eski bir alevi tekrar canlandırmak size cazip gelse de, bu alevi canlandırmak için iki kere düşünün zira duygusal bir zaman, bu yüzden kendinizi korumaya özen göstermelisiniz.

Sevgili İkizler yukarıdaki tarihleri hayatınızı yenileme süreci olarak değerlendirebilirsiniz. Hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Evinizi ve hayatınızı organize edin ve yapmak istediğiniz önceliklerinizi belirleyin.

 

24 Nisanda Venüs burcunuza giriyor. Yaklaşık bir ay daha neşeli sempatik ve eğlenceli olacaksınız. Toplumsal konulara ve eğlencelere öncelik vereceksiniz.

Fiziksel görünümünüze yönelerek botox, dolgu, estetik, saç, makyaj, giyim ve takı aksesuarlarınızda yapacağınız değişiklik ile kendinize yeni bir imaj belirleyebilirsiniz.

Bekâr ikizler, tanışmalar, yeni flörtler, internet yada telefon aracılığı ile romantik yazışmalar ve evlilik adına çok uygun, birçok kişiye doğanız gereği çekilseniz de bu dönem diğer yarınızı tamamlayacak ruh eşinizi bulma şansınız çok yüksek. Değerlendirmeye bakın.

Bazı ilişkilerde kısa süreliğinde olsa bulunduğunuz yerden uzaklaşmak, rutinlerinizin dışına çıkmak, yeni bir soluk getirebilir. Dolayısıyla bir kaç gün seyahat etmek eşler arasında bir takım sorunları konuşma fırsatı yaratabilir ve sevgi vizyonu geliştirmelerini sağlayabilir.

Bazı durumlarda kardeşleriniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmek, arabuluculuk ve uzlaşma içerikli hamleler adına değerlendirebilirsiniz.

 

21Mayıs-21haziran Güneş burcunuzu aydınlatacak. Sevgili İkizler doğum günlerinize denk gelen bu dönem yapacağınız girişim ve yeni başlangıçlar büyük olasılıkla tatmin edici sonuçlar verecektir.

Sevgili ikizler bu dönemde yeni fikirler, sıradan olmayan projelere imza atabilirsiniz. İş arayanlardansanız yeni tanışacağınız yada gireceğiniz çevrede iş bulmanıza yardımcı olacak insanlarla ortak iş yapabilirsiniz yada onlar sayesinde bir yere yerleşebilirsiniz.

Öğrenciler daha fazla gelişebilecekleri alanlara yönelebilirler. Pek çoğu ise mezuniyet, sivil hayata başlama, işe atılma gibi emellerine ulaşabilecekleri gelişmeler yaşayabilirler.

Bu sürede Enerjik bir atmosferin içine çekilecek, yeni tanışmalar, yeni aşklar, nişan, düğün, Organizasyonlar, davetler, görüşmeler, bağlantılar vesaire çok yönlü bir değişim yaşayabilirsiniz.

 

13 Temmuzda Yengeç burcunda Güneş tutulması para evinizde gerçekleşiyor. Finansal durumunuzla ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz.

27'temmuz ay tutulması ise, 9’uncu evinde gerçekleşiryor, Yurtdışı alakalı işler, yüksek eğitim, hukuksal konular, basın, yayın gibi alanlarda planda olmayan değişimler meydana gelebilir.

Unutmayın sevgili dostlar tutulmaların etkisiyle kaçınılmaz olan ve yapmanız gereken değişiklikler bu yaşam yolculuğunuz için gerekli olan uzun vadede iyi geçecek değişimlerdir.

 

Ağustos-Eylül ayında enerjinizde düşüklük hissedebilirsiziniz. Kaygı uyandıracak durumlar, olumsuz düşünceler ve stres sebebiyle sinir sisteminiz zayıflayabilir ve sindirim siteminizin bozulması söz konusu olabilir. Bazı rahatsızlıklar oluşabilir ve istemeden kiloda verebilirsiniz. Bu dönem sağlığınızı endişelendiren eğilimlere dikkat edin Sağlığınızla ilgilenin, doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. Düzenli uyku, yürüyüşler ve sağlıklı yiyecekler yemeye çalışın. Zihin ve bedeninizi sentezleyen namaz, dua, yoga ve meditasyon gibi düzenli uygulamalar rahatlamanız kolaylaştıracaktır.

5 Ekim–16 Kasım tarihleri arasında Venüs 5. evinizde gerileyecek. Kişisel İlişkilerde tartışmalara girmemek ve çocuklarınızla olan ilişkilerinize özel bir dikkat göstermeniz gereken bir süreç.

Borsa oynamak, alım satım, yatırım yapmak, kumar ve şans oyunları gibi maddi anlamda risk alacağınız şeylerden uzak durun.

Bu zamanı Bütçe ve finansal planlar oluşturmak, kişisel ilişkilerinizi yeniden düşünmek için değerlendirebilirsiniz. Planlarınızı Venüs tekrar doğru hareketine döndüğünde harekete geçirebilirsiniz.

 

Kasım ayına büyük şans gezegeni Jüpiter yaklaşık bir yıllığına yedinci evinizde ikamet edecek. Yaşamınız en yüksek zirvesini yaşabilir, ideallerinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Romantizm hayatınız canlanıyor. Bir yıl içinde bekâr ikizler evlenebilir. Kalbi boş olan ikizler ise aradıkları özellikteki partneri nihayet bulabilirler. Bazılarınız ebeveyn olmaya karar verebilir.

24–25–26–27 28 Kasım Güneş -Jüpiter beraberliğinde ilerlerken,29 ve 30 Kasımda Merkür de bu beraberliğe katılacak. Bu zamanlarda hayatınızın her alanında karşınıza çıkacak şans ve fırsatları değerlendirmeye çalışın.

Yılın son ayında, kariyer evinizde Mars-Neptün' ile 5–6–7 Aralık tarihlerinde kavuşum verecekler. Kariyer evinizde kendi başına pasif olan Neptün-Mars’ın, etkisi ile Başarı odaklı daha cesaretli ve girişken faaliyetler içinde kendinizi bulmanıza yardımcı olacak. Bu dönem, soğuk algınlığı veya gribal enfeksiyonlara yakalanmadan önlem almalısınız. Sevgili İkizler, Mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler