BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs) Sevgili Boğalar 2018 sosyalliğinizin arttığı ve aynı zamanda ihtiyaçlarınızın farkına vardığınız bir yıl olacak. Dolayısıyla kendi hayatınızın üzerinde daha fazla kontrolü elinize alacaksınız.

 

31Ocakda dördüncü evinizde (Aslan-Kova aksında) Ay tutulması gerçekleşiyor. Ev, aile ve duygusal hayatınızda gelişmeler önem kazanıyor. Gayrimenkul alım-satım, taşınma veya evinizde dekorasyon değiştirme işleriyle ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Nişan, evlilik veya doğum gibi güzel gelişmelerle aileye yeni biri katılabilir.

 

15 Şubat da (Aslan-Kova aksında) Güneş Tutulması kariyer evinizde gerçekleşiyor. Kişisel başarı yükselişi ve profesyonel olarak ilerleme fırsatları elde edebilirsiniz. Terfi, ödül, zam ve tanınma imkânı yakalayabilirsiniz. Yada tamamen farklı bir iş alanında yeni iş girişimlerinizi başlatabilirsiniz, hayallerinizi, hedeflerinizi ve itibarınızı arttırmanıza olanak tanıyacak önemli kişilerle güçlü bir bağ kurabilirsiniz.

Tutulma ailenizi, özellikle de ebeveynlerinizi etkileyebilir. Ebeveynlerinize gereken hassasiyetinizi göstermek adına işinizi ikinci plana itmek zorunda kalabilirsiniz.

 

Sevgili bekâr Boğalar nisan ayında aşk kapınızı çalıyor, karşınıza çıkacak kişi ruh eşiniz olabilir. Nisan ayını iyi değerlendirmeye çalışın. Gezegeniniz Venüs- 13 Nisanda Neptün etkileşiminde, önünüze çıkacak fırsatlardan ve avantajlardan yararlanmaya çalışın.

Hayatınızın aşkıyla tanışabilir romantik uyumlu bir aşka adım atabilirsiniz. Var olan ilişkilerde eşler birlerinin ihtiyaçlarına daha duyarlı olacak, eğlence, keyif ve zevkin tadını çıkaracaksınız.

Her türlü sosyal faaliyetler içine çekilme ihtiyacı hissedeceksiniz hem popüler hem de yaratıcılığınız artıyor.

Eğer sanatçıysanız ekrana çıkmak, dizi veya film projesinde yer almak, resim sergisi açmak, sunum yapmak gibi uğraştığınız alanlarda kendinizi ifade etme şansını elde edebilirsiniz.

Burcunuzda ilerleyen gezegeniniz Venüs dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikleri de destekliyor. Güzelleşmek adına kendinizi uzman ellere bırakabilirsiniz. Bunu 15 Nisandan sonra yaptırmanızı tavsiye ederim zira çok daha mutlu olacağınız sonuçlar alabilirsiniz.

 

Muhafazakâr ve rutini seven sevgili Boğalar 15 Mayısta değişim ve yüksek farkındalık gezegenimiz Uranüs burcunuza giriyor. Yaklaşık yedi yıl yaşamınızda çok şey değişiyor, ani ve beklenmedik değişiklikler getirecek ve yeni yaşam koşullarına adım attıracak. 

Uranüs baskısıyla   Kendinizi kusursuzlaştırmak, yeniden yaratmak ve kişiselleştirmeye ihtiyaç duyacaksınız. Kendinizi yeniden tanımlama konusunda uzun vadeli bir eğitime başlayabilir, yeni alışkanlıklar edinebilir, yaşamınızı yeniden kurmaya çalışabilirsiniz. Yeni maceralara açılmak, yeni fikirler geliştirerek daha cesur, üretken ve kararlı hareket edebilirsiniz. Manyetik ve karizmatik bir etki yaratmak isteğiyle sürekli imaj ve görünüm de değişiklikler de yapabilirsiniz.

 

4–5–6 Haziran Venüs-Plüton’a karşında yer alacak. İlişkilerde manipülatif davranışlar, ihanete dayanan şüpheler, kısa vadeli çatışmalar ve finansal zorluklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

 

13 Temmuzda Yengeç burcundaki Güneş tutulması 3. evinizde gerçekleşmekte. Hayatınızdaki kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem daha girişimci-enerjik ve uyum  ile yapacağınız girişim ve mücadelelerinizde olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz.Ayrıca otomobilinizi,,elektronik ve iletişim aletlerinizi yenileme yada onarım ihtiyacı duyabilirsiniz.

Öğrenciler ise eğitim planlarınızı ve okullarınızı değiştirebilirsiniz. Zihinsel aktiviteler ve ihtiyaç duyduğunuz kurslara ilişkin faaliyetlere başlayabilirsiniz.

 

Ağustos ayında gezegeniz yine kendi yönetimindeki Terazi burcuna geçiyor. Hem kişisel hem de mesleki ilişkileriniz gelişiyor ve sosyalliğiniz artıyor. Ani veya beklenmedik maddi ve parasal kazançlarınız yükselebilir. Geziler, gösteriler ve boş zamanlarda eğlenceli vakit geçirmeye odaklanabilirsiniz.

Eşler arasında karşılıklı güven ve sevgi duygusu artacak birçoğu evlilikler ailelerini genişletmeye,  bebek yapmaya karar verecekler. Bekâr boğalar bu geçiş size de yarayacak eğer hala kalbiniz boşsa sosyal ve sanatsal alanlarda yada arkadaş çevrenizin vasıtasıyla tanışacağınız romantik bir ilişkiye başlamanız kaçınılmaz olacak.

 

7–8–9–10 Eylül günleri gezegeniz Venüs-Mars ile karesiyle biraz kibirli, pervasızca davranışlarda bulunabilir ve çekişmeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem haşin olma riskinden kaçınmak için egonuz üzerinde biraz kontrol sağlamanız gerekebilir.

 

Gezegeniniz Venüs,5 Ekim–16 Kasım tarihleri arasında Akrepten, Terazi burcuna gerileyecek. Artıları, eksileri tartmak ve geçmişte kaybolan parçalarınızı geri almaya döneceğiniz bir zamandır. 

Venüs gerilemesi sırasında yeni bir işe başlamak, yeni ilişkilere girmek, evlenmek, görünümünüzü köklü değiştirme gitmek, plastik cerrahi yaptırmak veya lüks öğeler, mücevher satın almaktan uzak durmalısınız.

Venüs geriye doğru giderken, pembe veya yeşil kristaller, pembe mumlar, çiçekler ve Venüs enerjisini temsil eden başka öğelerle kendinizi kuşatmalısınız. Zira hayatınızda bu öğelere yer vererek kalp şakranızı güçlendirebilirsiniz.

 

Jüpiter 8 Kasımda Yay burcuna geçişi ile sizinde sekizinci evinize giriyor. Önemli şanslar, fırsatlar ve desteklerle karşılaşabilirsiniz her hangi bir sebepten dolayı mirasa konabilirsiniz. Alanınızda uzman bir kişi olabilmek için profesyonel bir eğitim kursuna başlayabilirsiniz. Yabancı seyahatler, uzak ülkelere iş, eğitim veya evlilik yaparak yerleşebilirsiniz. Hukuksal konularda sorunlarınız varsa bunları kolaylıkla çözüme kavuşturabilirsiniz Emeklilik, sigorta, nafaka, vergi, kredi, borçlar gibi konularda  planlamalar yapabilirsiniz. Yatırım ve Gayrimenkullerden kazanç sağlayabilir veya her hangi bir mülkteki bazı idari pozisyonda görev alabilirsiniz.

 

Aralık ayının son haftalarında geleceğinizi planlamak, yaşamızı anlamlı kılacak hedefler belirlemek ve ideallerinize yeniden bağlanmanıza izin verecek düşünce sürecinde geçirebilirsiniz. Bu sayede kendinizi 2019 a hazırlayarak girebilirsiniz sevgili Boğalar. Mutlu yıllar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler