12 Ağustos 2020 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Boğa burcunun evinde ilerleyen Ay, sabah saatlerinde Boğa burcundaki son ve günün tek bağlantısını Satürn trinesini ile etkinleştiriyor.

Güne daha yaratıcı, yeteneklerimiz ve planlarımızda daha kararlı ve ciddi olacağımız enerjilerle başlıyoruz. Bu yüzden İlgilendiğimiz iş ve uğraşlara kolay motive olabilir, istediğimiz verimi elde edebiliriz.

Ay saat 10.55 de boşluğa giriyor ve 16.45’e kadar boşlukta kalıyor. Bu zaman içinde yeni bir oluşum başlatmak, yeni bir şeylere adım atmak, önemli kararlar vermek gibi durumlardan uzak durmalı, rutin akışla ilerleme sağlamaya çalışmalıyız.

Yarım işlerimizi tamamlamak, beklettiklerimizi mükemmelleştirebilir,  İş ve ev ortamımızda gerekli olan temizlik ve düzenlemelerle ilgilenebiliriz sevgili dostlar.

 

Ay saat 16.45 de İkizler burcuna girişi ile değişime ve iletişime yönelik olacağımız enerjiler getiriyor.

İletişim ve zihinsel faaliyetlerimiz artarken, önemli görüşmelerimiz,  duyurularımız ve çıkmamız gereken seyahatlerimiz için koşuşturmamız gerekebilir. Sonuç beklediğimiz işlerimizde önemli gelişmeler yaşayabiliriz.

Önümüzdeki iki buçuk gün boyunca kardeşlerimiz, yakın çevremiz veya komşularımızı ilgilendiren meselelere de zaman ve enerji harcayabiliriz.

Çalışma üzerinde olduğumuz konularda araştırmalar yapabilir, bilgi sahibi olmak istediğimiz bir kitap veya dergi satın alabiliriz. Yada araştırmalarımızı kütüphaneye giderek orada da sürdürebiliriz. Açık havada yürüyüşler, omuz ve kollarımızı esneteceğimiz fiziksel hareketler yaparak boşta kalan zamanlarımızı da değerlendirebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.