11 Ağustos 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay günü Boğa burcunun evinde geçiriyor. Güne yavaş ve sabırlı olacağımız enerjiler verirken, rahatlık ve öngörülebilirlik arayışı içine girebiliriz. Önemli faaliyetlerimiz, zevksel işlerimiz bizi her zamankinden daha fazla cezp edebilir. Karakterimizi yumuşatan bu geçiş ile ilişkilerimizi de iyileştirme şansı elde edebiliriz sevgili dostlar.

Ay Akşam saatlerine doğru Güneş ile kare, Jüpiter ile trine görünümlerini etkinleştiriyor. Beklenmedik olayları kabul etmek ve değişikliklerin bizi istikrarsız hale getirmesine izin vermememiz gereken bir geçiştir. İş ve meşguliyetlerimize planlama yaparak yaklaşmakta fayda var. Böylelikle bazı fırsatların ortaya çıkmasına ön ayak olabiliriz.

Bizi destekleyen ve yardımcı olan insanlara karşı sorumluluklarımızı daha iyi ele alabiliriz.

Bu zaman diliminde kendi gerçeğimizi yansıtacak şekilde kendimizi ifade etmeye çalışmalıyız. Gücümüzü toplamak ve gelecekteki hedef ve uygulamalarımız için stratejiler planlamak için de bu geçişi kullanabiliriz. 

Benzer şekilde, faydalarını göreceğimiz fikirleri araştırmak ve çeşitli çalışmalarla öğrenmemizi ilerletmek genellikle büyük kolaylık sağlar ve muhtemelen bize memnuniyet getirecektir.

Akşam ilerleyen saatlerde Ay-Neptün atmışlığı etkili oluyor. Bu bizi manevi ve duygusal olarak besleyen bir geçiştir. Kişisel aktiviteler için ekstra zamana ihtiyacımız olan bu zamanı değerlendirebiliriz. Veya yeni başlangıçlar için doğru şeyleri ayarlamaya yardımcı olarak uzun süredir devam eden bazı sorunlar üzerinde harekete geçebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.