29 Temmuz tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Akrep burcunda ilerleyen Ay-Satürn atmışlığını etkinleştirdikten hemen sonra saat 07.02 de boşluğa giriyor. Üç buçuk saate yakın bir süre boşlukta ilerliyor ve saat 10. 25 de Zodyak'ın keşifçisi olarak atlandırdığımız Yay burcunun evine giriş yapıyor.

Yaklaşık iki buçuk gün boyunca neşeli, iyimser ve aktif bir ruh halinde olacağız. Doğru olanı aramak, yeni bir vizyon geliştirmek için gerekli motivasyona sahip olacağız. Ayrıntıları çok fazla önemsemeyeceğiz bunun yerine büyük resme odaklanacağız. Önceden yapılmış planlarımıza bağlı kalmakta zorlanabiliriz. Yeni deneyimler ve macera arayışlarına derin duygusal ihtiyaç duyacağımızdan varsa arabamızla yada bisikletimizle küçük bir gezintiye çıkabiliriz. At binmek, evcil hayvanlarımızla ilgilenmek, gezdirmek, çıkmayı düşündüğümüz tatil yada kamp planlarımız için alış veriş yapabiliriz. Ay’ın Yay burcu geçişlerini şanslı günler olarak değerlendirdiğimizden bir piyango bileti de satın alabiliriz.

Ayrıca Kendimizi şişirme, vaaz verme, övünme, fanatik olma, sabırsızlık gösterme gibi ihtimallere karşı da dikkatli olmakta fayda var.

 

Günün tek temel açısı akşam saatlerine doğru Ay-Güneş ile uyumlu bir atmosfer yaratarak etkinleşiyor. Vücudumuz ve ruhumuz arasında hissedeceğimiz uyum, bütünsel ve amaçlı hareket etmemizi sağlayacak. Plan ve hedeflerimizi gerçekleştirmeye dönük proje veya girişimlerinizi başlatabiliriz.

Aile yada İş yaşantımızı canlandırmak daha fazla verim sağlamak adına bir takım değişiklikler yapabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.