28 Temmuz tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay günü Akrep burcunun evinde geçiriyor. Güne özel ve derin olacağımız enerjiler veriyor. Sezgilerimiz ve algımızı da oldukça etkili bir şekilde kullanabiliriz. Olay ve konularla daha güçlü bir bağlantı kurma eğilimde olabiliriz. Zira olayların perde arkasını görme şansımız da olabilir.

Gün boyunca dönüşüm ve gelişme sağlayacağımız fırsatları da değerlendireme şansı elde edebiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Merkür trinesi etkili oluyor. İletişim ve bilgi alışverişlerimiz hız kazanabilir, giriştiğimiz işlerde daha iyi organize olabilir, daha iyi sonuçlar alabiliriz. Görüşmeler, yazışmalar, seyahat, eğitim, ticaret alanlarındaki işlerimizde pratik çözümler üretebiliriz. Veya yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konu ve sorunları paylaşma eğilimin de olabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Jüpiter ve Neptün ile uyumlu bağlantılar içinde oluyor.  Empati, şefkat ve merhamet duygularımız güçleniyor. Önemli girişimler, maddi manevi yardımlaşmalarda bulunmak, destekler alıp-vermek için elverişli bir geçiştir. Görev ve sorumluluklarımızı rahat ilerletebilir, etkili kimselerle görüşmeler yapabilir, akıl danışmanlıklarında bulunabiliriz. Ayrıca bu geçiş ile ilham ve yaratıcığımız artacağından sanatsal becerilerimizi geliştirebiliriz.

 

Günün son saatlerinde Ay-Plüton atmışlığı etkili oluyor. Sevdiklerimiz, ailemiz ile birlikte olduğumuz bu zaman diliminde onlarla önemli konuşmalar yapmak, onların görüşlerini almak için değerlendirebiliriz. Geleceğe dair planlamalar yapabiliriz. Önemli bilgiler edinmek, derin araştırmalar yapmak içinde de bu geçişten faydalana biliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.