27 Temmuz tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay 04.08–07.12 saatleri arasında boşlukta ilerliyor ve sonrasında Akrep burcunun evine giriş yapıyor. Ay Akrep burcunda girişi ile derin duygular, hırs ve tutkulu enerjiler getirecek. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca çalışmalarımız ve uğraşlarımızın derinliklerine motive olarak ilerleme sağlamaya çalışacağız

 

Günün ikinci yarısı Ay-Güneş karesi etkinleşiyor. Egomuz ve duygularımız arasında, kişisel yaşamımız ve hedeflerimiz arasında, ihtiyaçlarımız ve niyetlerimiz arasında dengesizlikler hissedebiliriz. Zaten gün genelinde etkiler olumsuz. Zorluklar ve krizlere açık olduğumuz gün genelinde anlayışlı ve dengeli davranmaya özen göstermemiz gerekebilir.

Aile yaşantımızda uyuşmazlıklar, Ebeveynlerimiz ile çekişmeler yaşayabiliriz yada ebeveyn rolümüzle ilgili sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Sıkıntı ve zorluklara açık olduğumuz bu zaman diliminde temkinli olmak gerginliklere imkân vermemek önemli olacak.

 

Günün gezegen hareketinde 2020 yılı boyunca 3 kez gerçekleşecek olan Jüpiter-Neptün atmışlığının ikincisi etkinleşiyor. Diğer taraftan ise Venüs- Neptün ile doksanlık bağlantı içine giriyor. Bir kaç gün boyunca yoğun bir şekilde hissedeceğimiz bu stresli enerjiler ile Jüpiter’in geri gidişini göz önünde bulundurarak adımlarımızı sağlam atmaya çalışmalıyız. Kendimizi aşırı duygusal ve yorgun hissedebiliriz. Sağlıklı karar vermek ve kendimizi ifade etmekte güçlük çekebiliriz. Bu geçiş genellikle evimizi, ailemizi veya kişisel ilişkilerimizi etkileyecek koşulları ortaya çıkarabilir. Ayrıca iş veya finans gibi yaşamınızın daha maddi yönlerini de içerebilir. Enerjimizi doğru yönlere kanalize etmeliyiz. 

Ayrıca, sindirim problemleri ve ilaç kullanımlarına da duyarlı olacağız. Yediğimiz besinlerin hijyen olmasına özen göstermeli, sağlığımızı tehlikeye sokmamalıyız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.