24 Temmuz tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Ay günü Başak burcunun evinde ilerliyor. Dikkatimizi ayrıntı ve başarıya odaklayacağımız bir gündeyiz.

Günün enerjisi pratik etkinlikler  bakkal, market alışverişi, ev temizliği, çamaşır, çim ve bahçe işleri ile meşgul olmak için idealdir.

 

Günün ilk yarısı Ay-Venüs karesi etkili oluyor. Bu, geçiş dikkatimizi finansal işlerimize ve ilişkilerimizin yeniden değerlendirilmesine odaklanmanın yararına sahiptir.

Şu anda, yapmak istediklerimiz, kabul etmekte zorlandığımız veya vermek istediğimiz şeylerle ilgili konularda seçenekleri ayrıntılı bir şekilde incelemekte fayda var.

 

Gün ortalarında Ay-Neptün karşıtlığı etkinleşiyor. En basit şeyler hakkında bile netlik eksikliği veren bir geçiştir. Ne için uğraş verdiğimiz veya neye inandığımıza dair vizyona kapılmak kolay olmayacaktır.

Daha yaratıcı ve tatmin edici bir şey arayışımız verimli olabilir, ancak motivasyonlarımızın tamamen farkında değilsek bizleri zayıflatan koşullara yakalanabiliriz. Büyük bir fedakârlık yapma veya değer verdiğimiz şeyleri verme eğilimine de dikkat etmekte fayda sevgili dostlar.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Jüpiter ve Plüton ile uyumluluk sağlıyor. Umudumuz vizyonumuz ve anlayışımız artıyor. Bu zaman diliminde kendimizi ve yeteneklerimizi ifade etmek, çalışmalarımızı paylaşmak veya yeni bir takım çalışmasına başlamak için daha cesur hissedebiliriz. Heyecan verici projeler veya çalışmalar konusunda ciddi ilerlemeler kaydedebiliriz. Her hangi bir sorunu çözmemize veya hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olabilecek bir kaynak bulabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.