8 Temmuz tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Kova ve Boşlukta ilerleyen Ay günün büyük bir kısmını boşlukta geçiriyor.

Gün genelinde yeni girişimlerde bulunmak yerine, fiziksel ve ruhsal enerjimizi normal akışa bırakarak ilerleme sağlamaya çalışabiliriz. Yarım kalan işlerimizi toparlayabilir, sevdiklerimizle zaman geçirebiliriz. Ayrıca ilerleyen saatlerimizi dinlenmek, tefekkür, ruhsal çalışmalar, şifa çalışmaları, yaratıcı uğraşalar ve el becerilerimizi geliştirmek adına bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

 

 

Saat 21.13 de Balık burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca ilham ve hassasiyetimiz artıyor. Dengeli hareket etmekte zorlanabiliriz. Dolayısıyla, Kendimize ve hizmetlerimize harcadığımız zamanı doğru yönetirsek verimli ilerlemeler kaydedebiliriz.

Bir rüyanın aydınlatılması veya yaşamlarımızda daha fazla anlam bulma arzusu da kendini gösterebilir.

,

Günün gezegen hareketinde Rx Merkür- Mars karesi etkinleşiyor. Sinirlilik, çekişme ve yanlış anlamalara açık etkiler getiriyor. Önemli kararlar almak veya müzakerelere girmek için iyi bir zaman değil. Önemli iş veya yasal konulara katılmamız gerekiyorsa, profesyonel rehberlik alabiliriz. Eğitim ve evrak işlerimizde ürkütücü ve huzursuz doğamızdan muzdarip olabilir. 

Bu iç gerilimi fiziksel veya rekabetçi faaliyetlerle serbest bırakmayı deneyebiliriz, ancak her zamankinden daha fazla sabırsız ve dürtüsel olacağımızdan buda bizleri sakarlık ve kazalara yatkın hale getirebilir. Araç kullanımlarında çok dikkatli olmalı hız yapmamalıyız. Makineli aletler, ateşli veya bıçak gibi kesici nesnelerle  çalışırken de daha dikkatli olmalıyız sevgili dostlar.

Ayrıca bu stresli enerjiyi el becerilerimiz için ellerimizi ve parmaklarımızı kullandığımız hobilere veya yaratıcı projelere kanalize edebiliriz Fiziksel egzersiz ve spor yapmakta çok faydalıdır sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.