2 Temmuz tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Boşlukta ilerleyen Ay saat 04.21 de Yay burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca öğrenme ve keşfetme arzusu yaratıyor.

Strateji ve planlarımızın geliştirilmesi ve ikna gücümüzün kullanılmasını teşvik ediyor. Zeki gözlemler yapmak, sorunları çözmek ve sonuç almak için değerlendirebileceğimiz bir gün. Bizim için önemli olan projelere odaklanabiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay- Mars trinesi etkili oluyor. . Hedeflerimizle ilgili adımlar atmak veya başvurmak, bir iş projesi için görüşmeler yapmak için uydun olacak. İkna kabiliyetimiz ve olumlu tavrımızın da artacağı bu zaman diliminde çevremizi çok kolay ikna edeceğimizden mevki sahibi, etkili kişilerden kariyerimizi ilerletmek adına talepte bulunmak içinde değerlendirebiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Venüs karşına geçiyor. . İçgüdüsel olarak moral bozukluğu, yanlış anlamalar ve tembelliğe eğilim gösterebiliriz. İlişkilerin gerilmesine, inatlaşmalara, kısa vadeli sıkıntılara neden olabilir ve bizleri finansal savurganlığa itebilir. Dolayısıyla, duygularımız, içgüdülerimizle hareket etmemeli ve önemli kararlar almaktan da uzak durmalıyız. Bu stresli enerjiyi kendimizi ve sevdiklerimizi mutlu edecek uğraşlara kanalize ederek olumlu kullanmaya çalışmalıyız sevgili dostlar.

 

Akşam saatlerine doğru Ay-Şiron trinesi etkili oluyor. Şefkatli, merhametli ve bağışlayıcı enerjiler içermekte. Bilinçaltınızdaki negatif kayıt ve korkular açığa çıkabilir. Yaşamanıza olumsuzluklara neden olan ve size ters gelen bazı olay, kavramlar ve insanlarla yüzleşip onları affederek yaralarınızı iyileştirebilirsiniz.

Hayatımızdaki karmaşıklığı ve ciddiye almamız gereken alanları gözden geçirebilir ve kendimizi güçlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.