3 Haziran tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay günü Akrep burcunun evinde geçiriyor. Duygularımızla temasa geçmemizi teşvik ediyor. Gün boyunca yeni bilgiler ve gizli şeyleri keşfedebiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Uranüs karşıtlığı ile duygusal dengesizlikler yaşamamız mümkün olabilir. Beklenmedik zorluklar, aile üyeleri, otorite veya arkadaşlarımızla çatışmalara girebileceğimiz koşullar ortaya çıkabilir. Günün ilk yarısı daha olgunluk ve saygı çerçevesinden uzaklaşmamaya gayret etmeliyiz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Mars trinesi ile gerek işlerimizi, gerek ilişkilerimizi rahat koşullarda yönetebiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Venüs-Mars karesi etkinleşiyor. Öfke, kontrol ve dürtüsellik ile ilişkili bir geçiştir. İlişki sorunlarına yol açabilir. Eğer sabırsız ya da saldırgan bir insansanız, reddedilme ile karşılaşırsanız öfkenizi kaybetmemeye çalışın. Hayal kırıklıklarınızı güvenle ifade etmenin başka yolları da var, spor, egzersiz veya işinizde üretkenliğinizi kullanabileceğiniz yollara başvurabilirsiniz sevgili dostlar.

 

Günün diğer gezegen hareketinde ise Güneş-Venüs kavuşuyor olması. Sevgi, barış, uyum ve güzellik getiren bir geçiştir. Takdir toplayabileceğimiz koşullar oluşabilir ve seçkin insanlarla iletişim kurabiliriz. Fikirlerimizi sunmak, anlaşmalar yapmak için uygun bir zamandır.

Ayrıca, sosyalleşmek partnerimiz, ailemiz veya çocuklarımız ile vakit geçirmek, alış veriş yapmak, evimizi dekore ettirmek gibi hayatımıza zevk verecek alanlara da yönelebiliriz. Yeni arkadaşlıklar, yeni aşkların gelişmesi mümkün olabilir.

Maddi konularda ise olumlu fırsatları hayatımıza çekebiliriz. Ancak harcamalarımızda aşırıya kaçmamalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.