27 Mayıs 2020 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Yengeç burcunda ilerleyen Ay, saat 04.07 de boşluğa giriyor. Beş buçuk saate yakın bir süreyi boşlukta geçiriyor ve sonrasında saat 09.33 de Aslan burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki buçuk gün neşeli ve coşkulu olacağımız enerjiler getiriyor.

Yaratıcılığımızı, cömertliğimizi ve paylaşma arzumuzu uyandırabileceği gibi önemli başarılar yakalayabiliriz. Elde ettiğimiz bu başarılardan kendimizi her zamankinden daha çok memnun hissedeceğiz.

 

 

Günün ilk yarısı Ay-Satürn karşıtlığı etkinleşiyor. . Kendimizi güvensiz ve kaygılı hissedebiliriz. Zorunluluk gereken işlerimizi gözümüzde büyütebilir, bir takım engellerle karşılaşabiliriz. Otorite sahibi kimselerle veya aile büyüklerimizle uzlaşma sağlamakta güçlük çekeceğimiz koşullar ortaya çıkabilir.

Gerilimli ortamlardan uzak durmak, olayların olumsuz yanlarını gözümüzde büyütmemek ve mantıklı hareket ederek zamanımızı verimli geçirebiliriz sevgili dostlar.

 

Akşam saatlerine doğru Ay-Güneş atmışlığı etkili oluyor. Hayatımızın her alanını canlandırıcı bir geçiştir. Olumlu ve akıcı ilerlemeler kaydedebiliriz. Girişimlerim ve başvurularda bulunabilir başarı şansımızı artabiliriz. Aile, özel ve iş ilişkilerimizde karşılıklı atılan adımlar, maddi ve manevi yardımlar, destekler alıp-vermek ve potansiyellerimizi ortaya koyacağımız görüşmeler yapmak adına değerlendirebiliriz. Ayrıca bu geçiş iç durumumuza odaklanmak ve gelecek için neleri geliştirebileceğimizi görmek için de ideal bir fırsattır sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.