18 Mayıs 2020 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Koç burcunun evinde ilerliyor. Güne coşkulu, kendimize güvenli ve yenilikçi olabileceğimiz enerjiler veriyor. İş ve özel yaşantımızla ilgili ilişkilerimizi yeniden değerlendirmek, rutini değiştirmek ve kendimizi rahatlatıcı bir şeyler yapmayı içeren deneyimlere enerjimizi harcayabiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Şiron ile aynı noktaya geliyor. Bu geçişten zayıf olduğumuz, kendimizi yetersiz hissettiğimiz yönlerimize çözümler bulabilmek adına faydalanabiliriz.

Yada sevdiklerimizin duygusal sorunlarını, acılarını iyileştirmek, yaralarını sarmak adına paylaşımlar içinde olabiliriz. Bu sayede duygusal, fiziksel ve ruhsal yönden rahatlama sağlayabiliriz sevgili dostlar.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Merkür atmışlığı ile Zihinsel odaklı işlerimiz ve iletişimlerimizi rahat koşullarda ilerletebiliriz. E-posta göndermek veya gelen postalarımıza cevap vermek, fatura ödemelerimizi gerçekleştirmek, kamusal alanlarda evrak işlerimizin takipçiliğini sürdürebiliriz.

Eski dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan haberler veya mesajlar alabilir bağlantılar kurabiliriz.

Ayrıca, aklımızda soru işaretine neden olan her hangi bir konu varsa araştırma içine girebiliriz. Zira bu enerji aradığımız doğru cevaba ulaşmamamızı kolaylaştırabilir.

 

Günün gezegen hareketinde ise Güneş-Jüpiter kare açısının etkisinde olacağız. Kendimizden emin, gururlu, şanslı ve iyimser hissedebileceğimiz enerjiler verecek. Horoskoplarımızda alacağı etkiye göre, servet, başarı ve utanç verici deneyimler yaşamamız mümkün olabilir. Dolayısıyla birkaç gün,  saygı, ılımlılık ve disiplin sağlayarak verimli ilerlemeler kaydedebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.