15 Mayıs 2020 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü boşlukta ilerleyen Ay saat 04.25 de Balık burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca fiziksel hareket gerektiren işlerde ve zihnimizi meşgul edici faaliyetlerde başarı oranımız düşebilir. Yaratıcılık gereken çalışmalarda ise daha fazla verim sağlayabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Mars ile aynı noktada birleşiyor. Kendimizi enerjik ve güçlü her hangi bir konuyu hızlı bir şekilde yapabilir, sorunlarımızı da çözüme kavuşturabiliriz. Spor, egzersiz ve rekabet gereken çabalar için de bu geçişten faydalanabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Merkür ile doksanlık, Uranüs ile atmışlık bağlantılar içinde olacak. Rutinimizin dışına çıkıp farklı ortamlarda bulunmak, farklı olmak ve zorlayıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu zaman diliminde Sosyal ve romantik programlar planlayabiliriz.

 

Günün diğer gezegen hareketinde Güneş-Plüton trinesi etkinleşiyor. Yenilenme, başarı ve büyüme getiren bir geçiştir. Hedeflerinize ulaşmak, hayatınızda değişiklik yapmak için her zamankinden daha kararlı ve öz güvenli olabilirsiniz. İş, kariyer, aşk, finans gibi hayatınızın her alanında, zor olanı başarma istediğiniz ile strateji geliştirip amacınıza ulaşabilirsiniz. Etkili ve güçlü pozisyonda olan kişilerle olumlu, ilişkiler geliştirebilirsiniz. Bu sayesinde onların yardımlarını görebilirsiniz.

Bağımlı olduğunuz ve bırakmak istediğiniz her hangi bir alışkanlığınız ve yaşam enerjinizi tüketen, sizi aşağıya çeken  insanları değişim dönüşüm enerjisiyle geride bırakabilirsiniz. Bu sayede hayatınızı kolaylaştıracak ve onlara ihtiyacınız olmadığını anlayacaksınız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.