14 Mayıs 2020 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay, Kova burcunda ilerleye devam ediyor. Alışılmadık yöntemlere ilgimiz artabilir, sorunlara entelektüel ve bağımsız bir bakış açısıyla yaklaşma eğiliminde olabiliriz. Dostlarımız, arkadaşlarımız veya kolektif çalışmalarda en iyisini yapmak için egomuzu bir kenara bırakabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Venüs trinesi etkili oluyor. Kendimizi rahat ve günde hissedeceğimiz enerjiler getiriyor. İşlerimizi büyük bir uyumlulukla ilerletebilir, parasal işlerimizde hareketlilik yaşabiliriz. Var olan sorunlarımızı, kırgınlıklarımızı çözüp uzlaşı sağlayabilir ve iş birliklerine yönelebiliriz sevgili dostlar.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Güneş karesi etkinleşiyor. Egomuz ve duygularımız arasında, kişisel yaşamımız ve hedeflerimiz arasında, ihtiyaçlarımız ve niyetlerimiz arasında dengesizlikler hissedebiliriz. Dolayısıyla zorluklar ve krizlere açık olduğumuz bu zaman diliminde anlayışlı ve dengeli davranmaya özen göstermemiz gerekebilir.

Aile yaşantımızda uyuşmazlıklar, Ebeveynlerimiz ile çekişmeler yaşayabiliriz yada ebeveyn rolümüzle ilgili sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Sıkıntı ve zorluklara açık olduğumuz bu zaman diliminde temkinli olmak gerginliklere imkân vermemek önemli olacak.

 

Sonrasında Ay saat 17.03 de boşluğa giriyor ve günü boşlukta geçiriyor. Günün geri kalanında kişisel ve mesleki konuları gözden geçirerek ve yarım kalan işlerimizi toparlayarak değerlendirmeye çalışabiliriz. İlerleyen saatleri ise dua, zikir, meditasyon çalışmaları yaparak iç farkındalığımızın büyümesine katkı sağlayabiliriz sevgili dostlar.

 

Bugün Jüpiter geri hareketine başlıyor.13 Eylül tarihine kadar geri hareketi devam edecek. Uluslar arası işler, eğitim, yasal konular, uzun mesafeli yolculuklar ve yeni bir iş başlatmak için başarısız bir zamandır. Bu dönem büyük ve önemli hedeflerimizi gözden geçir mek ve tamamlamak daha iyidir.

 

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.