12 Mayıs 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Güne Oğlak burcunda ilerleyen Ay ile başlıyoruz. Günün ilk yarısı önemli çalışmalarımızda, finans ve kamusal alandaki işlerimizde kolay ilerleme sağlayabiliriz. Zira Ay, Plüton ve Jüpiter kavuşumlarını etkinleştirdik hemen sonrasında saat 13.30 da boşluğa giriyor. Ve saat 18.39 da Kova burcunun evine giriş yapıyor.

 

Günün ikinci yarısını daha sakin koşullarda, rutin işlerimizi yoluna sokmak, planlarımızı gözden geçirip ayrıntılar üzerinde düzenlemeler yapmak adına değerlendirebiliriz.

Ay Kova burcuna girişi ile entelektüel alıcılık, değişim ve sıra dışı deneyimlerle gelişebileceğimiz enerjiler getiriyor. Daha özgün, yaratıcı ve ilerici olan her şeye de ilgimiz artabilir.

 

Akşam saatlerinde Ay Günün gezegen hareketindeki Merkür-Satürn üçgen açısına eşlik ediyor. Çalışmalarınızda zihinsel disiplin ve sabırlı bir tutum takip edebileceğiniz görünümdür. Birkaç gün baskın etkisiyle kalıcı sonuçlar ve kazanımlar için harekete geçebilirsiniz.

Organize etmeniz ve planlama yapmanız gereken görevleriniz için elverişlidir.

Konsantrasyon artırıcı etkisi ile hata yapmadan her türlü işlerinizi düzgün ve zamanında yerine getirebilirsiniz.

Özellikle bu girişken enerjiyi önemli kararlar vermek, ciddi meseleleri halletmek, müzakereler, gayrimenkul yatırımları ve hisse senetlerini içeren sözleşmeler yapmak adına ideal bir zamandır.

Muhasebe ve hesaplarınızı inceleyerek ve yeniden finansal bir düzen oluşturabilirsiniz.

İhtiyaç duyduğunuz bazı konularda çevrenizdeki uzman ve bilge yaşça büyük insanların tecrübelerine başvurabilir onların fikirlerini, tavsiyelerini alabilirsiniz. Yada siz tecrübelerinizden yararlanılması için genç dostlarınıza rehberlik edebilirsiniz.

Ayrıca bu transitin etkisiyle yeni tanışacağınız insanlarla kalıcı ve güvenilebilir arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.