26 Mart 2020 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Koç burcunda ilerleyen Ay, Oğlak burcundaki Plüton ve Mars kare açılarının ardından saat 10.16 da boşluğa giriyor.

 

Ay boşlukta kalacağı zaman boyunca günlük planlarımızı uygulamakta zorlanabilir, kontrolümüz dışında gelişen olaylara enerji ve zaman harcamak zorunda kalabiliriz.

Ay boşlukta yeni başlangıçlar, uzun vadeli girişimler ve önemli kararlar açısından uygun bir zaman değildir. Günlük rutin işlerimizle ilgilenmek ve eksiklerimizi tamamlamak, dosyalarımızı düzene sokmak, dolap, çekmecelerimizdeki işimize yaramayan fazlalıklardan kurtulmak için değerlendirebileceğimiz bir zamandır.

Ayrıca zamanımız varsa sevdiklerinizle bir araya gelebiliriz. İç gözlem yaparak hayatımızla ilgili planlar geliştirebiliriz. Mümkünse zihnimizi ve bedenimizi rahatlatacak manevi çalışmalar, yapabilir yada cami, türbe ve müze gibi yerleri ziyaret edebiliriz.

 

Ay saat 16.36 da Ay Boğa burcunun evine giriş yapıyor. Koç burcunun sabırsız doğasını geride bırakacak, yavaş bir tempoda ilerleme sağlamaya çalışcağız. Partner yada sevdiklerimiz ile bir araya gelmek, eğlenmek yada bir restorana gitmek, sanatsal ve müzikli bir akşam geçirmek için program oluşturabiliriz.

 

Ay boğa burcuna giriş ile Kova burcundaki Satürn ile kare açı etkinleştiriyor. Sorumluluklarımız bir anda duygusal külfet gibi gelebilir. Mesleki, ailevi ve mali işlerimizde sınırlamalar ve zorluklarla karşılaşabiliriz. Dolayısıyla, çekişmelerden, kontrolcü tutumlardan kaçınmalı, şartları zorlamamanın ise faydasını görebiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.