20 Mart 2020 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Kova burcunun evinde ilerliyor

Günün ilk yarısı Ay boşluğa girmeden önce Venüs karesini etkinleştiriyor. Bu görünüm motivasyonumuzun düşmesine sebep olabilir. Görev ve sorumluluklarımıza ekstra çaba harcamak zorunda kalabiliriz. İlişkilerimizde karşılıklı anlayış ve hoşgörüye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabiliriz.

Finansal işlerimizde yavaşlamalar ve zorlayıcı koşullarla karşılaşabiliriz. Kuaför, bakım, estetik gibi düşüncelerimizi bu günlük ertelemekte fayda var Zira bu açının ardından Ay’ında boşluğa gireceğini düşünürsek memnun edici sonuçlar elde edemeyebiliriz.

 

Hemen sonrasında Ay saat 12.00 de boşluğa giriyor ve günü boşlukta kapatıyor. Bir şeyleri başlatmak, yeni adımlar atmak yerine olayları kendi akışına bırakarak mevcut işlerimize hız verebiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde Güneş-Satürn atmışlığının etkinleşiyor. Birkaç gün boyunca sabır, azim ve güçlü bir iş ahlakı getiriyor. Ciddi bir tutum ve disiplin duygusu ile hedeflerinize yoğunlaşmak için mükemmel bir zamandır. 

Kararlılık, sorumluluk ve farkındalığınızı, kullanarak şimdiye kadar cesaret edemediğiniz gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz yada gelecekle ilgili planlarınıza kararlı adım atabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda unvan, promosyon, terfi ve daha fazla tanınacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş tecrübelerinizden faydalanmak isteyen genç meslektaşlarınıza tavsiyeler ve desteklerde bulunabilirsiniz. Yada siz çevrenizdeki otorite figürlerinden destek ve tavsiyeler alabilirsiniz.

İkili İlişkilerde ise ciddi bir sorununuzu çözüme kavuşturmak yada gecikmiş bazı kararları almak için harekete geçebilirsiniz.

Özellikle çevrenizde kalp ya da sırt problemi olanların sağlık kontrolünden geçmelerine ön ayak olmalısınız.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.