17 Mart 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay günü  Oğlak burcunun evinde geçiriyor. Güne çalışkan ve otorite olacağımız enerjiler veriyor. Kendimize olan güven ve korkusuzluğumuz iş ve kariyer hedeflerimize odaklanmamamıza teşvik edebilir. Daha fazla bireysel başarı sağlamak için işbirliğinden kaçınabiliriz. İlişkiler, işbirlikleri ve finansal konularda sağlam kararlar alabilir ve önemli adımlar atabiliriz.

 

Ay gün boyunca tek temel açısını akşam saatlerine doğru Venüs trinesi ile gerçekleştiriyor. Uyumlu dengeli ve paylaşımcı enerjiler getiriyor. Mali işlerimizi, alış verişlerimizi kolay bir şekilde halledebiliriz. Gerek özel, gerek iş ilişkilerimizle ilgili önemli adımlar atabiliriz. Var olan sorunlarımızı, kırgınlıklarımızı çözüp uzlaşı sağlayabilir, iş birliklerine yönelmek adına da bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

 

Oğlak burcuda 2020 yılı boyunca Jüpiter, Satürn ve Plüton ve yılın ortalarına kadarda GAD ilerleyecek. Oğlak burcundaki bu dört ağır önemli gezegen 2020 yılı boyunca bizleri günlük temel ihtiyaçlarımızı sorgulamaya davet edecekler.  Daha iyi iletişim kurma arzusu ile gerçek bir yaşam mesajı alabilir, geleneksel değerlerimize geri dönme ihtiyacı duyabiliriz. Maddi konular, yaşam tarzımızı belirleyen yasalar ve yapılar hakkında daha bilinçli bir anlayışa ihtiyaç duyabiliriz. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu belirlemek için görev ve sorumluluklarımızın önemini kavrayabiliriz. Daha iyi bir dünya vizyonu belirlemek ve geleceğimize büyük yarar sağlayacak yeni kurallar veya organizasyonlar oluşturmak isteğiyle hareket edebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.