13 Mart 2020 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş günü Ay Akrep burcunun evinde ilerliyor. Güne sezgisel, tutkulu ve hırslı olacağımız enerjiler veriyor.

Güç ve disiplin gerektiren işlerimizde ve projelerimizde çalışkanlığımızı daha fazla gösterme isteği ve ihtiyacı duyabiliriz.

Finansal konular, ortak kazançlarımızla ilgili mesellerde hareketlilik yaşayabiliriz.

Kişisel yaşantımızda değişim ve dönüşüme yol açacak şanslar da elde edebiliriz.

Akrep burçları ile Balık, Yengeç, Oğlak ve Başak burçları ise araştırma isteyen konularda veya bir meselenin aydınlığa kavuşturulması gereken konularda umduklarından daha fazlasını elde edebilir.

 

Günün ikinci yarısı Ay, Mars ve Neptün arasındaki atmışlık açıya bağlantı kuruyor. . İç netlik ve denge getiren bir geçiştir. Önemli sorunların üstesinden gelmek için değerlendirebiliriz. İş yaşantımızı daha iyi hale getirmek için fırsatlar elde edebiliriz. Manevi değerlerimizle uyumlu hayırsever girişimlerde veya projelerde yer alabiliriz.

Başkalarının ruh hallerine ve duygularına karşı çok hassas olacağız. Karşımızdakilere daha empatik ve cesaret verici olabiliriz. Arzularımızı takip etmek ve romantizm yaşamak içinde ideal bir zamandır. Ayrıca gizli kalmasını istediğiniz şeyleri yapmak içinde iyi bir zamandır.

 

Ay günü Jüpiter atmışlığı ile kapatıyor. Ailemizle olmak, eğlenmek, güzel vakit geçirmek, sevgimizi göstermek, sevgimize ve beklentilerimize karşılık bulmak için harika bir zamandır. Ayrıca gece yarısına denk gelen bu olumlu enerjiyi dilekler ve niyetler adına da değerlendirebiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.