10 Mart 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Başak burcunda ilerleyen Ay, sabah saatlerinde Plüton ile yapacağı olumlu bağlantının ardından, Satürn ile etkileşim kuracak.  İş, finans veya kişisel ilişkilerimizi geliştirebiliriz. Zira konsantrasyonumuzun keskin ve odaklı olacağı günün ilk yarısı planlarımız ve hedeflerimizde başarılı ilerlemeler sağlayabiliriz. Finansal işlerimizin istikrara kavuşması ile ilgili olarak ortaya çıkabilecek fırsatları değerlendirebilir, tecrübeli kimselerden veya aile büyüklerinden destek alabiliriz.

 

Ay, 11.33–13.03 saatleri arası boşlukta ilerliyor ve sonrasında Terazi burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca hayata daha güçlü bir denge ve uyumluluk duygusu ile yaklaşıyoruz. Artıları ve eksileri tartma eğiliminde olabiliriz.

İş toplantılarımız, bağlantılarımız ve sosyal yaşantımız hızlanabilir. Başkalarının bakış açsını görmek kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. İlişkilerde fikirlerimizi birebir tartışabilir, yüzleşebilir kurmak istediğimiz dengeyi sağlayabiliriz. Arkadaşlarımız yada aile üyelerimiz arasında arabuluculuk girişimlerinde bulunabiliriz.

Dekorasyon işlerimiz, sanatsal ve estetik temalı konular da bu zaman boyunca ilgi alanımızı meşgul edebilir.

 

Akşam saatlerinde Ay-Şiron karşıtlığı etkili oluyor. Uyumsuzluk, belirsizlik, karmaşık ve belirsizlik gibi kaygı verici durumlar açığa çıkabilir. Kendimizle ilişkili konularda cesaretli ve kararlı davranarak yaşantımızdaki olumsuzluklarla yüzleşmeli onları ortadan kaldırmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.