20 Ocak 2020 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay saat 01.41 de Yay burcuna geçiyor. Neşeli pozitif ve hareketli enerjiler eşiğinde güne başlıyoruz. Gerek işlerimizde gerek ilişkilerimizde rahat ve uyumlu hareket etmenin avantajını kullanabiliriz.

Ancak, duygularımızı dostça göstermek isterken kendimizi aşırı şişirmek, kendimizi övmek ve karşımızdakilere akıl vermek gibi durumlarda fanatikleşmemeye de özen göstermeliyiz.

 

Gün ortasında Ay-Merkür atmışlığı etkili oluyor. Düzenli olarak yaptığımız iş, görüşme veya toplantılarda üretkenliğimizi gösterebileceğimiz bir geçiştir. Yaratıcı çabalarımız üzerinde çalışmak, görev veya özel amaçlı kısa yolculuklara çıkmak yararlı olabilir.

Yakınlarımız, kardeşlerimizle iletişime geçmek, konuşulmamız konuları konuşmak,

Problemleri ortadan kaldırmak içinde bu enerjiyi kullanabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Venüs karesi etkili oluyor. Duygularımızın etkisinde kalabilir

 karamsarlık ve tembelliğe meyilli olabiliriz. Çalıştığımız ortamlarda işlerin bekletilmesi veya birikmesi söz konusu olacağından iş arkadaşlarımızla mücadele etmek durumunda kalabiliriz. İletişimlerde kontrollü olmalı, gereksiz harcamalardan ise kaçınmalıyız.

 

Akşam saatlerinde Ay-Mars kavuşuyor. Enerjimiz artıyor, rekabet ve mücadele gereken işlere çok kolay motive olabiliriz. Bazı konuları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için bu enerjiden faydalanabiliriz.

Evimizde küçük onarımlar yapmak veya  evimizin ve refah duygunuzu geliştirecek projelere odaklanmak için de bu enerjiyi değerlendirebiliriz.Eğer,kendimizi gergin veya hassas hissediyorsak  sıcak ve baharatlı yiyeceklerden kaçınmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.