17 Ocak 2020 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Ay Terazi burcunun evinde ilerliyor. Güne uyum, denge ve paylaşımcılı olacağımız enerjiler veriyor.

Çalışmalarımız, sorumluluklarımız ve diğer önemli faaliyetlerimizi günün ilk yarısı daha rahat ilerletebiliriz.

 

Günün ilk yarsı Ay-Plüton ve Satürn kavuşumuna, doksanlık açısı ile etkili oluyor.İş,ilişkiler ve ailevi konularıyla ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkabilir.Zira sorumluluklarımızda daha fazla güven ve bağlılık göstermemiz gerekebilir.

Sigorta, vergi ve ortak finansman içeren konularda sıkıntılar yaşayabiliriz. Dolayısıyla eyleme geçmeden önce gerçeği keşfetmeye çalışmalı, kararlılığımızı kullanmalıyız.

Herhangi bir konuda derinlemesine araştırma yapmamız gerekiyorsa bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Gün ortasında Ay-Güneş karesi etkinleşiyor. İş veya aile yaşantımızda uyuşmazlıklar,

gerginlikler açığa çıkabilir. Ve genellikle farkında olmadan otomatik tepkiler verebiliriz. En iyisi işlerin kriz noktasına gelmeden ölçülü ve dengeli olmakta fayda var.

 

Ay saat 15.59 da boşluğa giriyor. Ay’ın boşluk enerjisinde istikrarlı ilerleme kaydetmek adına, yeni bir oluşumdan ziyade, rutin görevlerimizi sürmek en akıllıca olacak Aciliyet gereken işlerimizde çok fazla ısrarcı olmamak, günün akışını yavaşlatan koşullara teslim olarak ilerlemek daha elverişli olacak.

İlerleyen saatlerimizi ise, dinlenmek, eğlenmek, , dini ve manevi görevlerimizi yerine getirmek için değerlendirebiliriz.

 

Ay saat 21.21 de Akrep burcunun evine giriş yapıyor, arzularımızı ve irademizi daha aktif hale geliyor.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.