16 Ocak 2020 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay günü Terazi burcunun evinde geçiriyor. Güne işbirliği, nezaket ve anlayışlı olacağımız enerjiler veriyor.

İşlerimizi, ilişkilerimizi düzeltmek ve gerekirse taviz vermek için çaba göstereceğimiz bir gün geçirebiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Mars trinesi etkili oluyor. Kendimizi her zamankinden güçlü ve tutkulu hissedeceğiz. Her türlü performans yada fiziksel enerjiyi içeren çalışmalarda verimli ilerlemeler kaydedebiliriz. Eylem gerektiren kişisel sorunlarımızı da halletmek adına bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Gün ortalarında Ay-Jüpiter karesi etkinleşiyor. Anlayışsızlık, gerçekçi olmayan beklentiler sorunlar doğurabilir. Dolayısıyla, standartlarımızı korumak ve günlük hedefimizde diplomasi ve işbirliğine ihtiyaç duyabiliriz.

 

Günün gezegen hareketine gelince Venüs-Uranüs atmışlığı, yaşantınızdaki zor ve sıkıcı rutinlerinizi değiştirme şansı getiriyor. Grupsal etkinliklere yada arkadaşlarınızla birlikte çalışmaya başlayabilme imkanı bulabilirsiniz. Finansal risk almak konusunda daha fazla eğilimlisiniz ancak muhtemelen iyi sonuçlansalar da, yine de şaşırtıcı sonuçlara hazırlıklı olmalısınız. 

Sosyal ve aşk hayatınıza eğlence ve heyecan katabilirsiniz. Bu görünümün yoğun romantizm dürtüsü verecek olması ilişkilerde tazelenme, kaygısı uyandırabilir. Kimileri sıra dışı farklı kültürden olan insanlarla yeni aşklara yelken açabilirler. Kimi çiftlerin yeni heyecan arayışları aldatma ve aldatılmaları tetikleyebilir.

Dans, müzik ve sanatla uğraşanlar için ideal bir zamandır. Yeteneklerini gösterme şansı bulabilirler.

Birkaç gün boyunca yapacağınız alış verişler hem keyifli hem de zevkli olacaktır. Güzellik malzemeleri ve moda ürünlerini satın almak için ideal bir zaman. İhtiyaçlarınız için harekete geçebilirsiniz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.