KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Sevgili Kovalar 2020 yılı

eski sosyal yapılardan, tabu ve sağlıksız ilişkilerden uzaklaşmaya teşvik ediyor.

Kişisel hedeflerinizi ve duygusal dürüstlüğünüzü destekleyen yeni yollar keşfedebilirsiniz.

 

 

Ocak ayında Merkür ve Güneş Oğlak burcunda 12. evinizde konumlanan Plüton-Satürn- Jüpiter ile birlikte hareket edecekler.5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine siz sevgili Kovaların12.evinizde gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde, sosyal yaşamınıza sınırlama getirebilir, kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz değişikliklerin önünü açabilirsiniz. Ruhsal Deneyimler, meditasyon ve içgüdüleriniz sizi ruhunuzun derin bölgelerine götürebilir. Gizli duygularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz Hoş olmayan sırlar açığa çıkabilir, Kusurlu arkadaşlıklar, bazı alışkanlıklarınızdaki yapacağınız değişiklikler büyük dönüşümlere neden olabilir.

Vücudunuzun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarına kulak vermeniz gereken bu dönemde egzersiz yapmayı, bol miktarda temiz hava almayı, sağlıklı beslenmeyi ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması 6. evinizde gerçekleşiyor.

İş, rutinleriniz veya sağlık alanlarında, hırs, sorun ya da başarı eksikliği gibi sorunları çözmeniz gereken koşullar oluşabilir.

Kariyer ve iş konularında hedeflerinizi, planlarınızı ve yapmak istediklerinizi gözden geçirebilir, bakış açınızı değişik alanlara çevirerek radikal kararlar alabilirsiniz. Hızlı gelişmeler, ani beliren durumlar yüzünden sağlığınızla daha fazla ilgilenmeniz gerektirebilir. Bu dönemlerde olayları akışa bırakmak ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmenin faydasını görebilirsiniz.

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili Kovaların 5–11. ev aksında gerçekleşiyor.

Bu dönemlerde, sosyal yaşamınızda etkili olmak, duygularınızı ifade etmek ve karşılık almak adına girişimler yapabilirsiniz.

Arkadaşlarınızdan, gruplara, kulüplere, derneklere, profesyonel irtibatlara, en yakın ilişkilere ve sosyal ağlara kadar her alanlarda bağlantılarda olabilirsiniz. Özellikle geleceğinizi bir şekilde etkileyecek olanlara odaklanmanız gereken koşullar oluşabilir.

Çocuklarınız veya romantik ortağınızı içiren bir olay ile yaşamınızı yeniden şekillendirmek zorunda kalabilirsiniz.

Tesadüfen katılacağınız bir grup yada kuruluşla bağlantınızı sürdürerek önemli bir projenin içinde yer alabilirsiniz.

20 Ocak 19 Şubat Güneş burcunuzu aydınlatıyor.

25 Ocak Kova burcunda Yeniay doğuyor.

3 Ağustos Kova burcunda Dolunay doğuyor.

 

Satürn, 21 Mart - 1 Temmuz tarihleri arası Satürn kova burcuna geçiyor ve geri hareketini tamamlamak üzere Oğlak burcuna dönüyor. 17 Aralık’ta ise burcunuzda resme ilerlemeye başlayacak. Jüpiter de 19 Aralık'ta burcunuza giriş yaparak Satürn- Jüpiter kavuşumunu gerçekleştirecekler.

Yaşamınızın tüm alanları için yeni olasılıklar, ilişkiler ve kararlar için değerlendirmeniz gereken dönemdir. Yaşamınıza yeni ve büyük bir başlangıç ​​yapabilirsiniz,.Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilir, rekabet edebileceğiniz girişimlerde bulunabilir, iş kurabilir veya profesyonel bir çabanızın sonucunu alabilirsiniz.

İlişkilerinizde var olan sorunları aşabilirsiniz. Eğer bekârsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilir, evlenebilir, ebeveyn olabilirsiniz

İmajınızı ve benlik konseptinizi yeniden tanımlamanız gerektiğine karar verebilir, hayatınızda değişim yaratacak yeniliklere yer verebilirsiniz.

 

10 Eylül -14 Kasım Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Merkür geri harekette olacak.
Gezegeniniz, Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında  geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirsiniz.

İş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.