BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Sevgili Balıklar 2020 hayatınızda daha fazla aksiyon ve macera arayacağınızı öngörüyor. Daha dürtüsel, kendinden emin ve bağımsız hissedeceksiniz. Aynı zamanda, daha gerçekçi olacak ve çevrenizdeki dünyayı daha fazla anlaya çalışacaksınız. Bunların hepsi, kişiliğinizde bir çeşit değişikliğe de yol açabilir.

 

 

Ocak ayında Merkür ve Güneş Oğlak burcunda 11. evinizde konumlanan Plüton-Satürn- Jüpiter ile birlikte hareket edecekler.5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine siz sevgili Kovaların11.evinizde gerçekleşiyor.

Bu Dönemlerde, umutlarınızı ve isteklerinizi odak noktası haline getirebilirsiniz. Bazılarını değiştirebilir, bazılarına daha fazla önem verebilir, uzun vadeli hedeflerinizle ve yaşam misyonunuzla uyuşmayan noktalardan uzaklaşabilirsiniz.

Hayatınızı yeni yollarla devrim yapmaya hazırsanız ve bazı hesaplanmış riskler almaya açık olacaksınız.

Sosyal ağlara bu dönem daha fazla ilginizi çekebilir. Grup çalışmaları ve örgütsel katılımlarda bulunmak adına hayırsever bir bakış açısı ile hareket edebilirsiniz.

Arkadaşlık ve dostluklarız ise inişli-çıkışlı ve hatta birçoğu ile değişime yol açmaya teşvik edecektir.

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması 5.evinizde gerçekleşiyor.

Bu dönemlerde, neşe, romantizm ve bireysel ifadeniz harekete geçiyor. Sanatsal bir girişim, önemli bir projeye başlayabilirsiniz. Veya sizi ön plana çıkaracak çalışma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiz. Bazı bekâr, Balıklar aşk hayatlarında yeni başlangıçlar yapabilirler. Var olan ilişkilerinize romantizm getirmek isteyebilir ve   hamilelikler gündeminize gelebilir, Çocuklarınız varsa, dikkatinizi çekecek bir gelişme, onlarla daha fazla zaman geçirme ihtiyacı hissetmenize neden olabilir.

Daha fazla yaratıcı olmak, moda, sanat ve spor alanlarında kendinizi ifade etmek veya farklı bir hobi edinmek isteğinizi hayata geçirebilirsiniz.

Ayrıca bu dönemlerde şans oyunları, borsa, hisse alım -atımlarına girmemeli, paranızı riske atmamalısınız.

 

 

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili Balıkların 4–10. ev aksında gerçekleşiyor.

Aileniz, eviniz ve aile bireylerinizle ilişkilerinizi değiştirebilir veya güçlendireceğiniz koşullar oluşabilir.

Evlenmek-Boşanmak, Ev, iş veya şehir değiştirmek gibi yeni bir başlangıcın eşiğine gelebilirsiniz. Ertelediğiniz veya kaçındığınız bazı ev içi sorumluluklarınıza daha yakından bakmanız gerekebilir.

Kariyer hakkındaki bazı detayları gözden geçirebilir gelecekteki hedeflerinizi daha da netleştirebilirsiniz.

Otorite veya profesyonel imajınız ile ilgili büyük bir dönüşüm söz konusu olabilir. Veya bir iş fırsatı için umutlarınızın artmasına sebep olan bir gelişme yaşayabilirsiniz.

 

 

19 Şubat–20 Mart Güneş burcunuzu aydınlatıyor.

23 Şubat burcunuzda Yeniay doğuyor.

2 Eylül burcunuzda Dolunay doğuyor.

Bu dönemlerde kendinizi her zamankinden daha enerjik ve güçlü hissedeceksiniz. Romantik ilişkiler, yaratıcı aktiviteler, seyahatler ve heyecan verici gelişmeler gündeme gelebilir.

Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilir, rekabet edebileceğiniz girişimlerde bulunabilir, iş kurabilir veya profesyonel bir çabanızın sonucunu alabilirsiniz.

İlişkilerinizde var olan sorunları aşabilirsiniz. Eğer bekârsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilir, evlenebilir, ebeveyn olabilirsiniz.

Bu dönem estetik operasyon, botox, dolgu gibi kendinize güzellik yatırımları yapabilir, saç, makyaj ve giyim tarzınızı değiştirerek her zamanki rutinlerinizden kopabilirsiniz.

Ayrıca

Kişisel ve ruhsal gelişim, hayata bakışınızı genişletecek fırsatlar karşınıza çıkabilir.

 

 

10 Eylül -14 Kasım Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Gezegeniniz Merkür geri harekette olacak.
Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında  geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirsiniz.

İş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.