AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler 2020 yılı güçlü yanlarınızı dikkatli bir şekilde kullanmanız sayesinde hedeflerinize dair başarılı adımlar atacağınız bir yıl olabilir.

 

 

Ocak ayında Merkür ve Güneş Oğlak burcunda 3. evinizde konumlanan Plüton-Satürn- Jüpiter ile birlikte hareket edecekler.5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine 3. evinizde gerçekleşiyor.

Bu dönemlerde, başarı yada hırs içeren zorlu kariyer sorunlarınızın çözülmesi için enerji harcamanız gerekebilir. Odak noktanızı doğru yöne kaydırdığınızda 

yeni sosyal temaslara, yeni bir çekim merkezine veya etkili kimselerden beklenmedik bir desteğe kapı açabilir.

Karar vermenizi engelleyen ve belirsizlik yaratan durumlarda netlik sağlayabilirsiniz.

Kardeşleriniz, yakın çevreniz yada komşularınızın sorunlarını farklı bir pencereden görüp değerlendirmelerine rehberlik edebilirsiniz.

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması 9. evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemlerde yeni projelere, yurtdışıyla ilgili işlere, yeni fikirlere, kişisel felsefelere, eğitim ve öğrenmeye yada büyük bir girişime bağlanma fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Kişisel ilerlemenizi sabote etme potansiyeline sahip olan engellere de dikkat etmeniz gerekebilir. Dolayısıyla, enerjinizi doğru yöne doğru hareket ettirmenin faydasını görebilirsiniz.

Bazı konularda yaşayacağınız deneyimler ve sonlanmalar size kişisel bir proje, romantizm veya yaratıcı bir hedefinize ilerlemeniz için hız kazandırabilir.

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili Akreplerin 2–8. ev aksında gerçekleşiyor

Bu dönemlerde maddi içerikli konular ön plana çıkıyor. Ortak gelirler, miras, nafaka veya sigorta gibi konularla alakalı maddi durumunuzda beklediğiniz bir yükseliş olabilir.

Yatırım ve kaynak yaratılması adına atacağınız adımlar yeni açılımları karşınıza getirebilir. Ancak risk almanız ve strateji yapmanız gerekebilir.

İş seyahatleriniz çoğalması söz konusu olabilir, yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz, araştırma yoluyla gerçek değeri olan bilgileri öğrenebilir ve destek konusunda iyi ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Sizi değiştirecek, dönüştürecek doğum-ölüm, ameliyat gibi anî olaylarla da karşılaşabilirsiniz.

7 Mayıs burcunuzda Dolunay doğuyor.

15 Kasım burcunuzda yeniay doğuyor.

23 Ekim–22 Kasım Güneş burcunuzu aydınlatıyor.

Haziran dönemini modern yöneticiniz Plüton-Jüpiter ile kavuşumda geçiriyor ve Klasik yöneticileriniz Mars ise 19–20–21 Haziran civarında Plüton ve Jüpiter kavuşumuna olumlu bağlantı kuruyor.

Yaşamınızın tüm alanları için yeni olasılıklar, ilişkiler ve kararlar için mükemmel bir dönemdir. Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilir, rekabet edebileceğiniz girişimlerde bulunabilir, iş kurabilir veya profesyonel bir çabanızın sonucunu alabilirsiniz.

İlişkilerinizde var olan sorunları aşabilirsiniz. Eğer bekârsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilir, evlenebilir, ebeveyn olabilirsiniz

İmajınızı ve benlik konseptinizi yeniden tanımlamanız gerektiğine karar verebilir, hayatınızda değişim yaratacak yeniliklere yer verebilirsiniz.

 

10 Eylül -14 Kasım Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Merkür geri harekette olacak.
Gezegeniniz, Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında  geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirsiniz.

İş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.