TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23 Eylül–23 Ekim) Sevgili Teraziler,2020 yılı kendinizi yansıtacağınız ve birçok fırsatla karşılaşacağınız bir yıl olabilir.

 

 

Ocak ayında Merkür ve Güneş Oğlak burcunda 4.evinizde konumlanan Plüton-Satürn- Jüpiter ile birlikte hareket edecekler.5 Temmuz Oğlak burcunda Ay tutulması yine 4. evinizde gerçekleşiyor.

 

Bu dönemlerde Ev aile ve ebeveynlerinizle alakalı konular gündeminizde olacak. Kendinizi ifade etmenin yeni yolları ve ailenizle yakın arkadaşlarınızla yakın ilişkiler kurmanız mümkün.

Sevgili bekâr Terazilerin bir kısmı kalıcı beraberliklere adım atarken bir kısmı evlenip ve ebeveyn olabilirler.

 İyi bir alım-satım, büyük bir emlak işinizi gerçekleştirebilirsiniz. Konut veya ofisinizi yenileme, tadilat gibi işleriyle meşgul olabilirsiniz. Varsa birikiminizi gayrimenkule yatırım yaparak değerlendirebilirsiniz.

İş kurmak veya işlemecilik yapmak isteyen Teraziler bu dönem sağlam destekler sayesinde, girişim fırsatları bulabilirler.

Ebeveyn figürleriniz ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ise çok daha akıcı, anlayışlı ve özverili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

 

10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulması ve 21 Haziran Yengeç burcuda Güneş tutulması 10. evinizde gerçekleşiyor.

Bu dönemler, çalışkanlığınızın ve performansınızın meyvelerini deneyimleme fırsatları da dahil olmak üzere profesyonel yaşamınız için önemli bir zamandır. Kariyerde ilerlemeler, tanınma ve şöhret kazanabilir, yada hedeflerinden alıkoyan zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Miras, finans konuları, aileniz veya partnerinizle çözümü kolay olmayan sorunlar ortaya çıkabilir. Eski düzeninizi değiştirmeniz gerenken testlerden geçebilirsiniz. Bu süreç de ummadığınız insanlardan ve hayatınızı mükemmelleştirecek etki görebilirsiniz.

5 Haziran Yay burcunda Ay tutulması.

30 Kasım İkizler burcunda Ay Tutulması.

14 Aralık Yay burcunda Güneş tutulmaları ise siz sevgili Terazilerin 3–9. ev aksında gerçekleşiyor.

Bu dönemlerde, Yeni bilgiler, eğitim, şehirlerarası seyahatler, yasal konular veya yayıncılık gibi konulara daha fazla önem verip zaman harcayabilirsiniz. Felsefi bir keşif size büyük kişisel güç sağlayabilir. Sizi geride tutan bir konuyu aydınlatabilirsiniz. Kardeşiniz, yakın çevreniz ve akrabalarınızı ilgilendiren konular ve onlarla olan ilişkilerinizi daha çok etkileyecek koşullar altında kalabilirsiniz.

Bu süreçte, yeni ve keşfedilmemiş potansiyeller ve sınırlayıcı alışkanlıklarınız arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

8 Nisan burcunuzda Dolunay doğuyor

17 Ekim burcunuzda Yeniay doğuyor

22 Eylül–23 Ekim Güneş burcunuzu aydınlatıyor.

23 Ocak -28 Mart -19 Ekim 2020
14 Aralık tarihlerinde Temsilciniz Venüs-Jüpiter ile uyumluluk kuruyor.  Stresin azaldığı bu zamanlarda, romantik ilişkiler, yaratıcı aktiviteler, seyahatler ve heyecan verici gelişmeler gündeme gelebilir.

Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilir, rekabet edebileceğiniz girişimlerde bulunabilir, iş kurabilir veya profesyonel bir çabanızın sonucunu alabilirsiniz.

İlişkilerinizde var olan sorunları aşabilirsiniz. Eğer bekârsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilir, evlenebilir, ebeveyn olabilirsiniz.

Bu dönem estetik operasyon, botox, dolgu gibi kendinize güzellik yatırımları yapabilir, saç, makyaj ve giyim tarzınızı değiştirerek her zamanki rutinlerinizden kopabilirsiniz.

Ayrıca

Kişisel ve ruhsal gelişim, hayata bakışınızı genişletecek fırsatlar karşınıza çıkabilir.

 

 

10 Eylül -14 Kasım Mars geri harekette olacak.

17 Şubat - 10 Mart arasında - 18 Haziran - 12 Temmuz arasında - 14 Ekim - 3 Kasım arasında ise Merkür geri harekette olacak.
Gezegeniniz, Venüs, 13 Mayıs - 25 Haziran tarihleri ​​arasında  geriye dönük ilerleyecek.

Jüpiter,14 Mayıs–13 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

Satürn, 11 Mayıs - 29 Eylül arasında geriye dönük ilerleyecek.

 

Hedeflerinize ulaşmak için yeterli güç ve enerjiyi kendinizde bulamayacağınız bu dönemlerde İletişim ve ulaşım sıkıntılarıyla karşılaşabilirsiniz.

İş, aile ve sosyal yaşamınızda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve karışıklıklar söz konusu olabilir.

Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalamak, iş kurmak, eski bir ilişkiyi canlandırmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, estetik operasyon yaptırmak, araba, mülk gibi değeri yüksek satın alımlarınızı bu dönemlere denk getirmemelisiniz.

Bu dönem hayatın başka aşamalarına geçmek için plan ve proje hazırlıkları yapabilirsiniz. Eski fırsatları yeni bakış açısıyla değerlendirebilir, iş, sağlık ve mali durumunuza yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz.