4 Aralık 2019 tarihi itibari ile Merkür gününden merhaba. Ay günü Balık burcunun evinde geçiriyor. Güne şefkat, özveri ve hassas olacağımız enerjiler veriyor.

Manevi ve milli konularda duyarlılığımız artabilir. Hayatımızda birlik sağlamaya ve başkalarının sorunlarını empati yaparak anlamaya ve yardımcı olmaya çalışabiliriz.

 

Ay sabah saatlerinde Mars ve Venüs uyumluluğunu etkinleştirdikten sonra günün ilkyarısı etkili olacak Güneş ile doksanlık bağlantı içine giriyor.  Mantık ve duygularımız arasında kalabiliriz. Çalışma alanlarımızda, aşırı yüklenen sorumluluklar, otorite figürlerimiz ile aramızda öfke ve çatışmalara neden olabilir. İlişkilerimizde ise mantıksız talepler yapabilir, problemleri aşırı dramatize edebiliriz. Dolayısıyla başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı olmak, yapıcı ve istikrarlı kalmanın faydasını görebileceğimiz bir geçiştir.

 

Akşam saatlerine doğru Ay-Neptün ile aynı noktada kavuşuyor. Aşırı duyarlı ve incinmeye meyilli olabiliriz. Çalışma temponuzu yavaşlatmak yada dünyasal işlerimizden çekilmek isteyebiliriz.

Çalışma ve uğraşlarımızı çok dikkatlice takip ederek ilerletmeye çalışmalı, detayları kaçırmamaya özen göstermeliyiz. Yeni bir iş, yeni bir proje anlaşma, sözleşme yada ortaklıklı iş yapmaktan kaçınmalıyız.

Ayrıca, normalden daha fazla enfeksiyonlara ve Fiziksel hastalıklara yatkın olabiliriz.

Sindirim sorunlarına, alerji ve zehirlenmelere açık olacağımızdan alkol, ilaç ve kimyasal ürün kullanımlarında tedbirli davranmalıyız.

 

Gece yarısı Ay-Satürn atmışlığı ile günü kapatıyor. Objektif bir ruh halinde olacağız, Ailemizle olduğumuz bu zaman içinde, iş ve ailevi meselelerimizin ihtiyaçlarına göre planlar yapmak, organize etmek için bu enerjiden faydalanabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.