2 Aralık 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü, Ay Kova burcunun evinde ilerliyor. Bağımsızlık ve insani meselelere dikkat çekici enerjiler veriyor. Gün boyu yaşayacağımız deneyimlere nesnel bir bakış açısıyla görmemize izin veren kova enerjisi ile bazı konularda netlik sağlayabiliriz. Çevremizdeki dünyaya yaklaşmanın yeni yollarını da bulabiliriz.

 

Ay Kova burcunda tek temel açısını günün ikinci yarısı Merkür karesi ile etkinleştiriyor. İş yada ev ortamımızda olayların hızı artabilir. Rutinimizin dışına çıkıp farklı ortamlarda bulunmak, farklı olmak ve zorlayıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.

İletişim ve ulaşımda sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Uğraş vermemiz gereken işlerimizde gecikmeler ve kısıtlamalar canımızı sıkabilir. Sohbet ortamlarında, önemli konuşmalarda yanlış anlamak yada anlaşılmak gibi uyumsuzluklara maruz kalabiliriz. Bu zaman içinde kaygı uyandırıcı haberler almamızda mümkün. Dolayısıyla, olayları büyütmemek, esnek olmak ve kelimeleri özenli seçerek konuşmak önemli olacak.

 

Ay saat 21.21 de boşluğa giriyor, sakin, huzurlu ve  manevi  ihtiyaçlarımızı karşılayacağımız enerjiler veriyor..

 

Ve büyük şans gezegenimiz Jüpiter Oğlak burcunda.  Jüpiter,19 Aralık 2020 tarihinde kadar Oğlak burcuna evinde kalacak. Oğlak burcunda doğanlar ile birlikte diğer toprak grupları Boğa ve Başak burçları 2020 yılının şanslı burçları. Oğlaktan sextil açısı ile olumlu etki alan Akrep ve Balık burçları da iyi bir yıl geçirebilir.

Jüpiter hangi burçta bulunursa bulunsun daima her zaman daha fazla büyüme ve yeni ufuklar hedefleriz. Nerede olduğumuz yada başardıklarımızla asla tatmin olmayız. Daima daha iyisini yapabilmek veya ileriye gidebilmek ihtiyacı hissedeceğiz. İş ve kariyer alanlarımızda zirveye ulaşana kadar ve bir tür kamuoyu elde edene kadar enerji ve coşku ile hareket edeceğiz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.