29 Kasım 2019 tarihi itibari ile Venüs gününden merhaba. Haftanın son iş gününü, Ay Oğlak burcunun evinde geçiriyor. Güne hedefe yönelik olabileceğimiz enerjiler veriyor. Etkili ve faydalı olma arzumuz da artıyor.. Hayatımızdaki sorumluluklarımız ve yapılarımıza büyük önem verebilir, bir durumun gerçekliğini görmeyi tercih ederek sonuçlara açık olabiliriz.

 

Erken saatlerde Ay-Mars olumlu bağlantısı etkili oluyor.   Kendimizi her zamankinden daha enerjik hissederek uyanabiliriz. Günün ilk yarısı için buenerjiden faydalanabiliriz. Zira kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, fiziksel efor ve mücadele gerektiren işlerde verimli ilerlemeler kaydedebiliriz.

Sosyal alanlarda kolay iletişimler kurabilir, ekipselsel çalışmalarda uyumluluk ve destek bulabiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Neptün Atmışlığı etkili oluyor. . Hırs ve mantıktan ziyade merhamet, güven ve sadakat gibi iyi niteliklerimiz tetikleyecek. Sevdikleriniz, aile fertlerimiz, iş ortaklarımız veya çevremizdeki bayan figürleri ile daha derin bir seviyede bağlantı kurabiliriz. Onlar için gereken yardım ve desteğe hazır olduğumuzu hissettirebiliriz.

Bu enerjiden yaratıcılık ve beceri gereken uğraşlar içinde faydalanabiliriz sevgili dostlar.

 

 Günün son saatlerine doğru Ay-Satürn ile aynı noktada kavuşuyor. . Duygulara ciddiyet kazandıran bir etkidir. Önceden düşünmediğimiz, olay ve konulara açık etkilerde olacağız. Ancak, baskı, sınırlamalar ve ilişkilerde zorlanmalarda söz konusu olabilir. Bu zaman içinde karamsar bir ruh halinde olmamızda mümkün,bu karamsar yaklaşımlarımız olay ve konuları daha da kötüleştirebilir.

Dolayısıyla, ruh halimizi olumlu etkileyecek uğraşlara yönelmek ve olayların olumsuz taraflarını büyütmemek daha doğru olacak sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.