28 Kasım 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Güne Ay Yay burcunda seyrine devam ederken başlıyoruz. Pozitif ve yaratıcılığımızı çok kolay kullanabiliriz. Yurt dışı bağlantılı işler, ticari meseleler, eğitim ve sosyal konularda güzel dönüşümler yaşayabiliriz.

 

Gün ortası Ay boşluğa girmeden önce Jüpiter ile kavuşuyor. İş ve  Sorumluluklarımızı yerine getirip, iletişimi de etkili kullanarak isteklerimize kavuşabiliriz. 

 

Ay 13.50–15.33 saatleri arasında boşlukta ilerliyor ve sonrasında Oğlak burcunun evine giriş yapıyor. Yaklaşık iki gün boyunca planlı, projeli, disiplinli ve hızlı bir çalışma temposu içinde girebiliriz. İrade gerektiren konulara daha fazla dikkatimizi verebiliriz.

 

Sonrasında Ay, günün gezegen hareketindeki Venüs-Uranüs olumlu bağlantısına katılıyor. Yaşantınızda zor ve sıkıcı rutinlerinizi değiştirme şansı getiriyor. Bu görünümün yoğun romantizm dürtüsü verecek olması ilişkilerde tazelenme kaygısı uyandırabilir. Kimileri sıra dışı farklı kültürden olan insanlarla yeni aşklara yelken açabilirler. Kimi çiftlerin yeni heyecan arayışları aldatma ve aldatılmaları tetikleyebilir.

Dans, müzik ve sanatla uğraşanlar için ideal bir zamandır. Yeteneklerini gösterme ve popülarite olma şansı bulabilirsiniz.

Birkaç gün boyunca yapacağınız alış verişler hem keyifli hem de zevkli olacaktır. Güzellik malzemeleri ve moda ürünlerini satın almak için ideal bir zaman. İhtiyaçlarınız için harekete geçebilirsiniz sevgili dostlar.

 

Günün diğer gezegen hareketinde Merkür-Neptün trinesi etkinleşiyor. Yaratıcılığınızı, hayal gücünüzü, duyarlılığınızı ve maneviyatınızı harekete geçiren bir etkidir Sevdikleriniz ile rahat ve kolay bağlantılar kurabilirsiniz. Onları dinlemek sorunlarına çözüm bulmak adına değerlendirilebilir.

Güçlenen sezgileriniz ve hayal gücünüzü müzik, şiir, dans gibi sanatsal çalışmalar üzerinde kullanabileceğiniz mükemmel bir zaman. Ayrıca bu geçiş ile pşisik yeteneklerinizi geliştirmenize de yardımcı olabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.