26 Kasım 2019 Salı günü Saat:18.06 da Ay Yay burcundaki Güneş ile 4 derecede kavuşacak ve Yeniay doğacak.

 

Önümüzdeki bir ayı etkileyecek yeni bir enerji dalgası başlatan Yeniaylar, yeni bir sayfa açmak veya yeni bir proje başlatmak için mükemmel bir zamandır. Aynı zamanda ilerlemenin yeni ve yaratıcı yollarını ararken eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları da sorgulayabiliriz.

 

Yay burcu değişken nitelikli, ateş elementli, Zodyak’ın 9. evini temsilcisidir. Yay burcu yeniayı önümüzdeki bir ay boyunca, idealler, uluslararası işler, dış ticaret, yabancı kültürler, yüksek öğrenim, akademisyenler, din, felsefe, inançlar, amaçlar, seyahatler, medya, yayıncılık, basın, hukuk, spor, deniz ve havayolları, turizm ile ilgili kavramları ön plana çıkarıyor.

Yeniay horoskopunda İkizler burcu yükseliyor. İkizler burcunun temsilcisi Merkür, Durağan pozisyonundaki(S) Neptün ile 120 derecelik uyumlu açı gerçekleştiriyor. Satürn ise hem Merkür’e hem Neptün’e uyumlu bakış açısı gerçekleştiriyor.

Yaratıcılığımızı, hayal gücümüzü, duyarlılığımızı ve maneviyatımızı ortaya koymaya teşvik edecek. Dolayısıyla istikrarlı ve huzurlu bir ay geçirebiliriz.  Yaşamımızdaki gerçek amacımızı anlamaya başlayabiliriz.

Çalışma ortamlarımızı düzenlemek, başkalarına ilham vermek, seyahat, tatil ve manevi çalışmalarda verimli olabileceğimiz bir dönem. Ayrıca psişik olaylar veya garip tesadüfler de yaşayabiliriz. 

Yeniay diğer burçlarla bilirlikte Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarını daha fazla etkileyebilir.

 

 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan) Yeniay ile uzun süreli romantizm, seyahat, eğitim, yasal konular ve yayıncılık alanlarında vizyonunuzu ve sosyal bağlantılarınızı genişletebilirsiniz. Yeni amaç yaratmak, keşfetmek ve bulmak gibi araştırma yapmanız gereken konular çoğalabilir.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA; (21 Nisan–20 Mayıs)Yeniay ile para, mal, değerli eşyalar, yetenekler, ortak sorumluluklar ve güç ile ilgili önemli başarılar elde edebilirsiniz. Gelecekteki hedeflerinizle veya profesyonel bağlantılarınızla ilgili

Yeni bir sektöre ilgi duyarak motive olabilirsiniz.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER; (21 Mayıs–21 Haziran) Yeniay ile kişisel ihtiyaçlarınız hayatınızın merkezine yerleşebilir. Partneriniz ile ortak hayaller ve idealler geliştirebilirsiniz. Bu dönem yapacağınız küçük bir fedakarlık ile iş yada finansal alanlarda çok önemli bir gelişme sağlayabilirsiniz.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ; (22 Haziran–22 Temmuz)Yeniay ile iş, alışkanlıklar, sağlık ve yaşam tarzınıza faydalı olacak yenilikler getirebilir. İleride verimini alacağınız yeni girişimler başlatabilirsiniz. Diyet tedavi yada spor programına başlamak için yeniay enerjiden faydalanabilirsiniz.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN; (23 Temmuz–22 Ağustos) Yeniay ile koşulsuz sevgiye erişim sağlayabilirsiniz. Özel bir şey yapma arzunuz büyüyor dolayısıyla çok istediğiniz bir şeyi çarpıcı bir şekilde ilerletmenin yollarını bulabilirsiniz. Partneriniz yada çocuklarınızla keyifli paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK; (23 Ağustos–22 Eylül) Yeniay ile sevgi, empati ve derin şefkat akışının etkisine girebilirsiniz. Ev hayatınızda sorumluluklar ve büyük değişiklikler gündeminize gelebilir. Aile bütçesi planlamaları veya miras konulu mücadele gereken işleri yönetmek zorunda kalabilirsiniz.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ; ( 23Eylül–23 Ekim) Yeniay ile haberleşme,

Seyahat, eğitim, yasal konular veya yayıncılık ilgili fırsatlar bulacaksınız. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirmenin ve geliştirmenin yollarını bulabilirsiniz. Bazı öğrendikleriniz gözlerinizi yeni gerçeklere açabilir.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Yeniay ile maddi alanlar, finansal konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Hem mesleki hem de aşk hayatınızda anlaşmazlıklarınızın çözümü her zamankinden daha hızlı gerçekleşebilir.

Size fayda sağlayabilecek bir değişiklik yapabilirsiniz.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY; ( 22 Kasım–21 Aralık)  Yeniay ile performansınız, profesyonelliğiniz ve başarılarınıza faydalı olacak fırsatlar elde edebilirsiniz.

Yeni amaç yaratmak, keşfetmek ve bulmak için adımlar atabilirsiniz. İmajınızı da yeniden tanımlamanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK; ( 22 Aralık–19 Ocak) Yeniay ile derinlere inmek ve gizli olanlarla yüzleşmek için istekli olmanız size büyük yarar sağlayabilir. Verimliliğinizi artırmanın yollarına odaklanabilirsiniz. Bilgi, sezgi ve deneyimlerinizden faydalanarak, iş ve kazançlı fikirler elde edebilirsiniz.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA; (20 Ocak–18 Şubat) Yeniay ile Sosyal ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı geliştirebilirsiniz. Önemli bir ilişkinin gelişmesine veya genel olarak dengeli ortaklıkların duygusal anlayışına yol açan gelişmeler söz konusu olabilir.

Yaratıcı bir hedefinizi ilerletme fırsatınız hız kazandırabilir.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK; (19 Şubat–20 Mart) Yeniay ile kariyerinizde veya gelecekteki hedeflerinizde değişiklikler söz konusu olabilir. Aileniz ile keyifli, eğlenceli bir tatile çıkabilirsiniz. İç görünüzü artırabilir, yaşamın güzelliğini ve evrimsel amacını sorgulayacağınız deneyimler yaşayabilirsiniz.