19 Kasım 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay günü Aslan burcunun evinde geçiriyor. Güne  özgüvenli ve yaratıcı olacağımız enerjiler veriyor. Kişisel zevklere, eğlenceye, sanat ve yaratıcı uğraşlara ilgimiz artabilir. İş ve Sosyal ortamlarda ön plana çıkma arzumuz, artabilir,zira kendimizi daha net ifade edebilirsek bunu başarabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Venüs trinesi etkili oluyor. Uyumlu dengeli ve paylaşımcı olacağımız enerjiler getiriyor. Mali işlerimizi, alış verişlerimizi kolay bir şekilde halledebiliriz. Gerek özel, gerek iş ilişkilerimizle ilgili önemli adımlar atabiliriz. Var olan sorunlarımızı, kırgınlıklarımızı çözüp uzlaşı sağlayabilir, iş birliklerine yönelmek adına bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

 

Günün son saatlerine doğru Ay-Güneş karesi etkili oluyor. Karamsar ve hayal kırıklığı getiren bir enerjidir. Mantıksız talepler, konuları aşırı dramatize etmek ve fikir farklılıkları gibi yorucu ve sıkıcı bir gece geçirebiliriz. Gerginliklere karşı yapıcı olmalı saygı ve sevgi dengesini iyi kurmalıyız.

 

Günün Gezegen hareketinde Mars 3 Ocak 2020 tarihine kadar kalacağı Akrep Burcuna giriş yapıyor. Mars kendi yönetiminde olan Akrep burcunda güçlü bir konumdadır. Bu dönem duygularımız yoğun ve ezici bir hal alabilir. İş konularında daha rekabetçi hırslı ve azimli olabiliriz. Dolayısıyla çok iyi bir çalışma potansiyeli veriyor, bu bizim plan yada hedeflerimizde başarıya giden yolu açabilir.

Bu süreç çatışmaların uzamasına sebep olabilir ve ilişkileri kopma noktasına getirebilir.

Bu güçlü enerjiyi daha kontrollü bir biçimde yapıcı projelere yönlendirerek olumlu yönde kullanmalıyız sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.