18 Kasım 2019 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay Aslan burcunda ilerliyor. Kendimizi ifade etmemizi teşvik edici enerjiler verirken, eğlenmek ve paylaşmak isteğimizi de ön plana çıkarıyor. İşimiz ve uğraşlarımızda daha fazla verim almak isteğimiz, detay ve nüansları önemsetmeyecek. Senaryo veya oyun üzerinde çalışıyorsak yada bir kitap hazırlığımız varsa Merkür’ün geri harekinden faydalanarak mükemmel yapıtlar ortaya çıkarmak adına değerlendirebiliriz.

Gün boyunca bazı karşılaşabileceğimiz zorlukları yüksek motivasyon ve iyimserliğimiz ile aşabiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Uranüs karesi etkili oluyor. Günlük rutinlerimizde ön görülemez aksamalar meydana gelebilir. Beklemediğimiz zorluklar, arkadaşlarımız, otorite veya sevdiklerimiz ile çatışmalara neden olabilecek koşullar ortaya çıkabilir. Dolayısıyla kendimizi disipline etmek, sorumluluklarımızı aksatmamak ve başkalarının duygularına saygı göstererek çekişmeli durumlardan kendimizi frenleyebiliriz.

 

Akşam saatlerinde Ay-Merkür karesi etkili oluyor. Bu zaman diliminde olayların hızı artabilir.

Rutinimizin dışına çıkıp farklı ortamlarda bulunmak, farklı olmak ve zorlayıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.

İletişim ve ulaşımda sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Uğraş vermemiz gereken işlerimizde gecikmeler ve kısıtlamalar canımızı sıkabilir. Sohbet ortamlarında, önemli konuşmalarda yanlış anlamak yada anlaşılmak gibi uyumsuzluklara maruz kalabiliriz. Bu zaman içinde kaygı uyandırıcı haberler almamızda mümkün. Dolayısıyla, olayları büyütmemek, esnek olmak ve kelimeleri seçerek konuşmak önemli olacak.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.