15 Ekim 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba.  Ay, Boğa burcunun evinde ilerliyor.

Sakin, istikrarlı ve yumuşak bir ruh  haliyle güne başlıyoruz.  Boğanın ağırkanlı enerjisi ile işlerimizi rahat ve yavaş koşullarda ilerletmeye çalışacağız. Beş duyumuza hitap eden her zevkin tadını çıkmaya çalışabilir, kendimizi ve sevdiklerimizi şımartabiliriz.

Hayatımızda sağlam ve kalıcı olmasını istediğimiz adımları atmak için harekete geçmek isteyebilir, kendimizle ilgili değişim yapmak içinde bu geçişten faydalanabiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Uranüs kavuşumu etkili oluyor. Yaşam yönümüzü değişikliğe uğratabilecek etkiler getirebilir. Ani olaylar, şaşırtıcı haberler ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Ayrıca, bizi kısıtlayan eski kalıplardan kurtulmayı gerçekten istiyorsak, bu, kişisel hayatımızı gerçekten istediğimiz şeylerle daha uyumlu hale getirmek için gerekli adımları atmanız için de mükemmel bir zamandır.

 

 

Gün ortasına doğru Ay-Venüs karşıtlığı etkili oluyor. Hem ilişkilerimizde hem de maddi konularda beklentilerimiz yükselebilir. Beklentilerimiz dışında gelişen olaylara tepkisel davranma eğilimde olabiliriz. Dolayısıyla, çalışmalarımızın detaylarını müzakere etmeli, ilişkilerimizde ise uzlaşmaya çalışmalıyız.

Ayrıca, lüks ve konfora düşkünlüğümüzün arttığı bu zaman diliminde, aşırı yeme-içme ve kontrolsüz harcamalardan kaçınmalıyız sevgili dostlar.

 

 Günün son saatlerinde Ay-Satürn trinesi etkili oluyor. Gerçek duygular ile yanlış olanlar arasındaki farkı ayırt etme şansına sahip olacağız. Böylece gerçek ihtiyaçlarımızın ne olduğu konusunda daha net olabiliriz.Ev ve aile yaşantımızı daha istikrarlı hale getirmek,kariyer hedefleri belirlemek için de bu enerjiden faydalanabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.