10 Ekim 2019 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Ay, Balık burcunun evinde ilerliyor. Sonsuz bir anlam taşıyan gizemli bir ruh halinde olabiliriz.

Hassasiyetimiz sınırları aşan noktada olsa da empatik çözümler eşliğinde ilerleme kaydetmemiz mümkün. Yaratıcılık gerektiren, sanatsal çalışmalarımızla uğraşanlar verebilir, inançlarımızı da ihmal etmemeye çalışabiliriz.

 

Sabah saatlerinde Ay-Uranüs atmışlığı etkili oluyor. Normal zamanlardan daha güçlü sezgilerde olacağız. Dolayısıyla bu enerjiyi yaratıcı uğraşlara ve hızlı kararlar vermemiz gereken önemli meselelere kanalize edebiliriz. İş ve ev ortamımızda beklenmedik değişiklikler, sürpriz haberler, şaşırtıcı misafirler ve heyecan verici olaylarla karşılamamız mümkün olabilir.

Ayrıca geçmiş alışkanlıklar ve davranış kalıplarından vazgeçmeye istekliysek ve yaşamınızdaki amacını aşmış eski bir kavramları kolay bırakabiliriz.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Merkür trinesi ile olumlu enerji akışı devam ediyor. Bu zaman diliminde iletişimlerimiz ve bilgi alış verişlerimiz artabilir. Yazılı ve sözlü iş girişimlerinde bulunabiliriz. Yakın çevremiz, sevdiklerimizle haberleşebiliriz.

Çok fazla olayla karşılaşabilir yada haberler duyabiliriz. İlişki sorunlarımız varsa problemlerimizi çözmek adına değerlendirebilir yada duygularımızı partnerimize açıkça ifade edebiliriz.

 

Gece yarısı ise Ay, günün son bağlantısını Satürn trinesiyle etkinleştiriyor. Aile bireylerimiz veya ebeveynlerimizden zorlandığımız konularda veya geleceğe dair planlarmızı onlara açarak, onların tavsiyelerine başvurabiliriz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.