8 Ekim 2019 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. Ay Kova burcunun evinde ilerliyor. Yüksek tempolu ve hayli hareketli bir güne başlıyoruz. Günlük rutinlerimizin dışına çıkmak, fark edilmek, fark yaratmak, farklı olanı ortaya koymak adına yaratıcılığımızı ortaya çıkarabiliriz.  Yardım ve üretkenliğimizi de nasıl ve nereye kullanma ihtiyacımızın bilincinde olacağız.

Meşguliyetlerimizi her zamanki gibi yapmak çok basitimize kaçabilir. Dolayısıyla İşimizde verimliliğimizi geliştirmek çabasıyla sıra dışı yöntemler uygulayabiliriz. Bu geleneksellikten uzak davranışlarımız çevremizdekilerin garipsemelerine de neden olabilir.

 

Günün ilk yarısı Ay-Güneş atmışlığı etkili oluyor. Olumlu ve akıcı ilerlemeler kaydedebilir, girişimlerimizde başarı şansımızı artabiliriz. Aile, özel ve iş ilişkilerimizde karşılıklı atılan adımlar, maddi ve manevi yardımlar, destekler alıp-vermek ve potansiyellerimizi ortaya koyacağımız görüşmeler yapmak adına değerlendirebiliriz.

 

Akşam saatlerinde olumlu enerji akışı Ay-Jüpiter trinesi ile devam edecek. Daha geniş bir anlayışa ve hoşgörüye sahip olacağız, Ailemizle birlikte olduğumuz bu saatlerde, eğer başa çıkamadığımız sorunlar yada aile içi sıkıntılar varsa bu geçişten faydalanarak, karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde çözümler üretebiliriz sevgili dostlar.

 

Hemen sonrasında Ay saat 21.27 de Ay boşluğa giriyor ve günü boşlukta kapatıyor. Yaşamsal koşullarımıza sakinlik getiren bu enerji ile bizlerde, yavaş koşullarda, rutin akışla ilerleme sağlamaya çalışabiliriz. Dini ve manevi görevlerimizi yerine getirmek içinde bu enerjiden faydalanabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.